Πρωινό - Γιώργος Λιάγκας: «Έχουμε τρία κρούσματα κορωνοϊού στην εκπομπή»

«Πρέπει να μείνουμε για τις επόμενες 10 - 11 ημέρες εκτός»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πρωινό - Γιώργος Λιάγκας: «Έχουμε τρία κρούσματα κορωνοϊού στην εκπομπή»

Εκτός αέρα του ΑΝΤ1 βρίσκεται τις τελευταίες δυο ημέρες το Πρωινό με παρουσιαστές τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά, λόγω τριών θετικών κρουσμάτων του κορωνοϊού, τα οποία εντοπίστηκαν έπειτα τα τεστ που κάνουν για προληπτικούς λόγους στο κανάλι.

Ο Γιώργος Λιάγκας λοιπόν, σήμερα 16/2 το πρωί, μίλησε στο Καλημέρα Ελλάδα - η οποία εκπομπή έχει πάρει παράσταση στην ώρα - και ξεκαθάρισε την κατάσταση που επικρατεί.

Πρωινό Γιώργος Λιάγκας Καλημέρα Ελλάδα

«Κοίτα Γιώργο για να είμαστε σωστοί! Δυο φορές όπως ξέρεις την εβδομάδα στον ΑΝΤ1, υποβαλλόμαστε σε τεστ όλοι, για να δούμε αν έχουμε κορωνοϊό. Την Παρασκευή λοιπόν, ένας από τους συνεργάτες τους εξωτερικούς, το πρωί που υποβλήθηκε σε τεστ βγήκε θετικός.

Όταν λέμε εξωτερικός, εννοούμε πως δουλεύει και σε άλλες παραγωγές. Έτσι λοιπόν, υποβληθήκαμε όλοι σε μοριακό τεστ που είναι το πιο ασφαλές και βγήκαν και άλλοι δυο συνεργάτες θετικοί. Ο ένας είναι μπροστά από τις κάμερες και ο άλλος πίσω. Άρα έχουμε 3 θετικά κρούσματα κορωνοϊού στην εκπομπή», είπε μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Λιάγκας.

Τηλεθέαση - Πρωινό: Πρωτιά για Λιάγκα - Σκορδά

Για ακόμη μια ημέρα το Πρωινό, με παρουσιαστές Γιώργο Λιάγκα και Φαίη Σκορδά, κατάφερε να τερματίσει πρώτο στον πίνακα τηλεθέασης της πρωινής ζώνης.

Το πρώην ζευγάρι έχει αποδείξει πως είναι αχτύπητο δίδυμο, καθώς σημειώνει νούμερα "φωτιά" στον σταθμό του Αμαρουσίου, αφήνοντας κατά πολύ πίσω τον ανταγωνισμό.

Συγκεκριμένα, Πέμπτη 11/2, Φαίη Σκορδά και Γιώργος Λιάγκας σημείωσαν 19,5% σε δυναμικό κοινό, κατακτώντας την πρώτη θέση.

Πρωινή ζώνη

  • ANT1: Το πρωινό 19.5
  • ΣΚΑΪ: Αταίριαστοι 8.8
  • Mega: Πάμε Δανάη 4.5
  • ALPHA: T-Live 10.7
  • Open: Ευτυχείτε 15.7
  • STAR: Στην φωλιά των Κου Κου 10.4