Τρίτη, 19 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Σπύρος Μπιμπίλας: Συναντήθηκε με την Κατερίνα Σακελλαροπούλου - «Οι καταγγελίες συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό»

«Οι εφημερίδες και η τηλεόραση συνεχώς βγάζουν κάτι καινούριο»

Σπύρος Μπιμπίλας: Συναντήθηκε με την Κατερίνα Σακελλαροπούλου - «Οι καταγγελίες συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό»
News 16.02.2021 11:52
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας φιλοξενήθηκε το πρωί της Τρίτης στο Happy Day και αναφέρθηκε στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Ο ηθοποιός σχετικά με την συζήτηση που είχε μαζί της ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν ήταν κάτι που το περίμενα, ήταν με πρωτοβουλία της προέδρου.

Εγώ είχα βγει σε 2-3 εκπομπές και έλεγα μακάρι να μιλήσω με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας για να λύσουμε τα πολύ σημαντικά προβλήματα των ηθοποιών και είναι προς τιμήν της που ενδιαφέρθηκε να πληροφορηθεί η ίδια όλα τα προβλήματα, όχι αυτά που συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό, αλλά και τα εργασιακά μας προβλήματα. Κλείνουμε ακριβώς έναν χρόνο που μας απαγορεύεται η εργασία».

Και συνέχισε τονίζοντας: «Κάναμε συζήτηση και σε αυτό και γι’ αυτό στην ανακοίνωση της προεδρίας αναφέρεται ότι πρέπει να λυθεί αυτό το θέμα. Μιλήσαμε για περίπου ένα τέταρτο με 20 λεπτά, με πολλές λεπτομέρειες για τα πράγματα. Μου άφησε την εντύπωση ενός ανθρώπου που μιλάει και με την καρδιά του, αλλά και με τη γνώση του και πραγματικά ήταν κάτι πολύ συγκινητικό».

Τέλος, ο Σπύρος Μπιμπίλας δήλωσε: «Από ό,τι διαπιστώνω, οι καταγγελίες συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό. Οι εφημερίδες και η τηλεόραση συνεχώς βγάζουν κάτι καινούριο» δηλώνοντας πως η καταγγελία Παπαχαραλάμπους, Δροσάκη και Αναστασοπούλου έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης ενώ πριν λίγο καιρό είχε αναφερθεί και στο ενδεχόμενο να βγουν να μιλήσουν και οι άντρες.

Σπύρος Μπιμπίλας για συζήτηση με κατερίνα σακελλαροπούλου

Σπύρος Μπιμπίλας: «Πρώτη φορά παγκοσμίως υπάρχει τέτοια αποκαθήλωση ειδώλων»

Ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε στην εκπομπή Dοt το μεσημέρι του Σαββάτου για τις αμέτρητες καταγγελίες και την «αποκαθήλωση» ειδώλων όπως περιγράφει.

«Είναι απαράδεκτο να επιβάλλονται ακατανόμαστα πράγματα σε οντισιόν… Ένας νέος ηθοποιός αν πει κάτι, θα πούνε α αυτός μιλά και δεν θα τον πάρουμε… Πρώτη φορά παγκοσμίως υπάρχει τέτοια αποκαθήλωση ειδώλων… Η εξουσία φθείρει τους ανθρώπους και τώρα με τον κορωνοϊό οι ηθοποιοί μιλούν γιατί τώρα δεν έχουμε δουλειά και σε πλήρη απόγνωση έβγαλαν ότι είχαν μέσα τους.

Τώρα τι να φοβηθείς; Υπάρχουν κλειστά θέατρα. Είναι ύβρις και νέμεσις. Πολλές φορές είχα καταλάβει ότι διέπραξαν ύβρη. Το έβλεπα και τους είχα συμβουλεύσει. Άλλοι ήταν φτωχά παιδιά και το ξέχασαν. Σήμερα αποκαθηλώνονται με τέτοιο τρόπο, έχω κλάψει. Είχε περάσει μέσα μας σαν φυσιολογικό. Ατυχέστατη έκφραση ο άντρας παλιάς κοπής.» είπε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μπιμπίλας που πριν λίγες μέρες έκανε επιπλέον αποκαλύψεις.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Πρωινό: Μπιμπίλας - Περρής έλυσαν τις διαφορές τους on air

Σπύρος Μπιμπίλας: «Ομάδα κοριτσιών καταγγέλλει σεναριογράφο που διοργανώνει ψεύτικες οντισιόν»

Share