Ζέτα Δούκα: «Δε θα ξεχάσω ποτέ το αίσθημα του πανικού και της αμφιβολίας που με κατέκλυζαν»

Το νέο μήνυμα της ηθοποιού μετά την αποκάλυψη για την κακοποίηση

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ζέτα Δούκα: «Δε θα ξεχάσω ποτέ το αίσθημα του πανικού και της αμφιβολίας που με κατέκλυζαν»

Η Ζέτα Δούκα προχώρησε σε νέες δηλώσεις αναφέροντας χαρακτηριστικά πως πήρε την απόφαση να μιλήσει ανοικτά για τον Γιώργο Κιμούλη αλλά και τα συναισθήματα που ένιωθες μετά από την αποκάλυψη.

Η δημοφιλής ηθοποιός μετά από μέρες «σπάει» την σιωπή της και αφού έκανε μια δημόσια έκκληση στον Κυριάκο Μητσοτάκη, δημοσίευσε ένα μακροσκελές κείμενο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Ζέτα Δούκα έγραψε χαρακτηριστικά: «Έχουν περάσει τρεις εβδομάδες από την αποκάλυψη της βίας που υπέστην στην επαγγελματική μου ζωή. Γυρίζοντας πίσω το χρόνο, δε θα ξεχάσω ποτέ το αίσθημα του πανικού και της αμφιβολίας που με κατέκλυζαν μέχρι και ένα δευτερόλεπτο πριν πάρω την απόφαση να μιλήσω ανοιχτά και συναισθηματικά.

Δε θα ξεχάσω όμως ποτέ, ένα δευτερόλεπτο μετά την αποκάλυψη το αίσθημα της γαλήνης και της δύναμης. Ήταν σαν να με έλουζε ένα ζεστό φως που απελευθέρωσε και ελάφρυνε επιτόπου την ψυχή μου. Δε θα ξεχάσω σίγουρα ποτέ το δίχτυ ασφάλειας που στήθηκε από συναδέλφους, φίλους, από γνωστούς και αγνώστους που διέκριναν την αλήθεια μου και εκτίμησαν ότι ήρθε η ώρα για ριζική αλλαγή

Κι έτσι τώρα είμαστε όλοι μαζί! Μην αμφιβάλλεις για τον εαυτό σου, τη δύναμή σου, την αλήθεια που πρέπει να ειπωθεί. Βασανίστηκες και πρέπει να γιατρευτείς. Μην αφήσεις αυτή την ευκαιρία να περάσει. Η κοινωνία είναι έτοιμη για σένα, είμαστε το δίχτυ ασφαλείας σου. Μη φοβάσαι».

Ζέτα Δούκα νέες δηλώσεις

Ζέτα Δούκα: Το μήνυμα υποστήριξης της στις Δροσάκη, Αναστασοπούλου και Παπαχαράμπους μετά την καταγγελία τους

Η Ζέτα Δούκα έστειλε το δικό της μήνυμα υποστήριξης στην Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και Λένα Δροσάκη μετά τις καταγγελίες τους.

Ο κακός χαμός έχει γίνει από χθες, Πέμπτη, μετά την καταγγελία των τριών γυναικών για τον πασίγνωστο ηθοποιό και σκηνοθέτη λόγω προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας αλλά και εργασιακού εκφοβισμού. Πολλοί είναι αυτοί, φυσικά, που τους μετέφεραν τα συγχαρητήρια τους για την τόλμη και γενναιότητα τους.

Μετά τις πρώτες δηλώσεις του δικηγόρου τους, η Ζέτα Δούκα έστειλε το δικό της υποστηρικτικό μήνυμα στις 3 συναδέλφους της, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.

Η ηθοποιός έγραψε “Μπράβο!!!" γεμάτη ενθουσιασμό που ολοένα και περισσότερες γυναίκες αποκαλύπτουν όλα όσα έχουν βιώσει στο παρελθόν.

Ζέτα Δούκα: Το μήνυμα υποστήριξης της στις Δροσάκη, Αναστασοπούλου και Παπαχαράμπους μετά την καταγγελία τους