Ηλιάνα Παπαγεωργίου: "Πάγωσε" στον αέρα του Pop Up - Αυτοκίνητο παραλίγο να πατήσει τον ρεπόρτερ

Κοψοχολιάστηκε...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ηλιάνα Παπαγεωργίου:

"Πάγωσε" η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στον αέρα της εκπομπής Pop Up, καθώς φοβήθηκε πως παραλίγο αυτοκίνητο θα πατούσε τον ρεπόρτερ που είχε βγει για να μεταφέρει το κλίμα που επικρατεί λόγω χιονιά στην Αθήνα.

Η εκπομπή βγήκε κανονικά στον αέρα του ALPHA παρά το γεγονός ότι στο στούντιο ήταν μόνο εκείνη και η Αφροδίτη Γραμμέλη, αφού πολλές περιοχές ήταν αποκλεισμένες και ο κόσμος δεν μπόρεσε να πάει στη δουλειά του.

«Σήμερα θα σας έχουμε συνδέσεις από όλη την Ελλάδα. Όλοι οι δημοσιογράφοι του ALPHA είναι στις επάλξεις. Θα σας λέμε τα πάντα για τους δρόμους. Μαζί μας θα είναι και ο κύριος Πατούλης. Θα μας μιλήσει για την πρωτόγνωρη κατάσταση που ζούμε. Μην μου αγχώνεστε.

Πάρτε μαζί μας τα απαραίτητα, γάντια, σκούφους, ξηρούς καρπούς. Μην ξεχνάτε να έχετε μαζί σας και τις μασκούλες σας όμως. Μαζί με την κακοκαιρία, υπάρχει ακόμα και η πανδημία», είπε μεταξύ άλλων η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στην έναρξη της εκπομπής

Όσο μιλούσε με ρεπόρτερ του ALPHA ωστόσο, σε ζωντανή σύνδεση από τα Μελίσσια, παραλίγο να τον πατήσει ένα αυτοκίνητο.

Να πούμε πως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σήμερα δεν έχει ανταγωνισμό, καθώς η εκπομπή Love it δεν βγήκε στον αέρα.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου Pop Up

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Έβαλε τα κλάματα στον αέρα του Pop Up μετά την εξομολόγηση του Μοθωναίου

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έπαιξε στη σημερινή εκπομπή της ένα απόσπασμα από τη συγκλονιστική εξομολόγηση του Δημήτρη Μοθωναίου και δεν δίστασε να βάλει τα κλάματα στον αέρα του «Pop Up», αναφερόμενη στο περιστατικό.

Η παρουσιάστρια σχολίασε μαζί με τους συνεργάτες την ιστορία του ηθοποιού και δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της.

Άλλωστε, και στο «Πρωινό», οι συνεργάτες της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα ήταν σοκαρισμένοι μετά το απόσπασμα, ενώ και ο ίδιος ο Δημήτρης Μοθωναίος ξέσπασε στο τέλος της εξομολόγησής του.

«Είναι πολύ σκληρό να βλέπεις ότι έχουν συμβεί σε έναν άνθρωπο πράγματα, που πραγματικά έχει προσπαθήσει στη ζωή του, έχει παλέψει, έχει ένα βήμα να μιλήσει και αυτό δίνει πολύ θάρρος σε ανθρώπους να βγουν και να μιλήσουν, να μοιραστούν την κατάστασή τους. Βλέπεις ένα παιδί που από μικρή ηλικία έχει περάσει δύσκολα, που, όπως είπε πολύ σωστά, ένα παιδί δεν ξέρει τι είναι σωστό ή λάθος, τι είναι φυσιολογικό και τι όχι», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου φανερά συγκινημένη.