Τετάρτη, 29 Σεπτεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Θοδωρής Μαραντίνης: «Έχει ειπωθεί ότι είμαι κοντός και άφωνος»

«Με το κοντός δεν ασχολήθηκα ποτέ, άλλωστε δεν ήθελα να γίνω μπασκετμπολίστας»

Θοδωρής Μαραντίνης: «Έχει ειπωθεί ότι είμαι κοντός και άφωνος»
News 16.02.2021 16:32
Από Ελένη Ζουγανέλη

Ο Θοδωρής Μαραντίνης βρέθηκε στην εκπομπή «Σημείο Συνάντησης» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο bullying που έχει δεχτεί, από τη στιγμή που αποφάσισε να ασχοληθεί με τη μουσική.

«Προσωπικά έχω δεχτεί bullying στο κομμάτι της δουλειάς μου, ότι δεν θα έπρεπε να είναι η μπάντα αυτό που είναι. Αρχικά όταν μπήκα στον χώρο, η προβολή και της δουλειάς μου και της προσωπικής μου ζωής ταυτόχρονα ήταν πολύ έντονη και σοκαρίστηκα με αυτό. Ξαφνικά όλος ο κόσμος μπορούσε να έχει άποψη για μένα, πώς είμαι, τι κάνω» εξήγησε ο ίδιος.

Θοδωρής Μαραντίνης Σημείο Συνάντησης

«Οπότε γενικά ήθελα έναν χρόνο μετάβασης να το καταλάβω και να ξεχωρίσω τι είναι κακοπροαίρετο και τι καλοπροαίρετο. Τα έχω βάλει σε μια τάξη, δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα. Έχει ειπωθεί ότι είμαι κοντός, ότι είμαι άφωνος. Δεν ασχολήθηκα με τέτοια πράγματα ποτέ.

Με το κοντός δεν ασχολήθηκα ποτέ, άλλωστε δεν ήθελα να γίνω μπασκετμπολίστας και δεν με ένοιαζε. Με κάποια ασχολήθηκα, κάποια με ενόχλησαν.

Σίγουρα πρέπει να οριοθετηθούν αυτά. Τώρα με τα social media μπορεί ο καθένας να πει ό,τι του κατέβει. Άρχισε να με ενοχλεί όταν ήρθαν τα παιδιά μου στη ζωή ή όταν βγήκε το διαζύγιο. Όλη αυτή η παραφιλολογία όταν άρχισε να γίνεται πολύ έντονη και δεν ήξερα τα παιδιά μου πώς θα το πάρουν άρχισε να με ενοχλεί γιατί είναι άδικο», κατέληξε ο Θοδωρής Μαραντίνης. Ενώ, αποκαλύψεις για την προσωπική του ζωή έκανε και ο Νίκος Μουτσινάς.

Θοδωρής Μαραντίνης: Η "μάχη" για τη συνεπιμέλεια και η αποκάλυψη για το διαζύγιο με τη Χρηστίδου

Ο Θοδωρής Μαραντίνης μίλησε στην εκπομπή Happy Day για τη "μάχη" μαζί με άλλους διάσημους μπαμπάδες, να ψηφισθεί το νομοσχέδιο της συνεπιμέλειας, κάτι που θέλουν οι «Ενεργοί Μπαμπάδες». Ενώ, με αφορμή το γεγονός αυτό, έκανε και μια αποκάλυψη για το διαζύγιο του με την Σίσσυ Χρηστίδου και τις σχέσεις τους.

Αυτό που ζητούν οι μπαμπάδες είναι να μπορούν να μοιράζονται τη συνεπιμέλεια αλλά και τον χρόνο που περνούν με τα παιδιά τους.

«Οι μπαμπάδες στη δική μου γενιά έχουν εμπλακεί περισσότερο στη ζωή των παιδιών τους σε σχέση με τους δικούς μας μπαμπάδες… Τα παιδιά είναι στο κέντρο, χαίρομαι που μπορέσαμε (με τη Σίσσυ) βρήκαμε μια λύση που τελικά αποδίδει πολύ και είμαι πολύ χαρούμενος γι΄ αυτό», είπε ο Θοδωρής Μαραντίνης.

«Μας ενδιαφέρει να αλλάξει η κουλτούρα του διαζυγίου, να πάψει αυτό να κάνει εργαλείο τα παιδιά», τόνισε ο δικηγόρος ω χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Συναγερμός στο Mega μετά την εμφάνιση του Θοδωρή Μαραντίνη στο "Σπίτι με" - Τι συνέβη

Θοδωρής Μαραντίνης: Δυσάρεστα μαντάτα για τον πρώην σύζυγο της Σίσσυς Χρηστίδου

Share