Ιωάννα Μαλέσκου: «Δραματική κατάσταση! Ας μας βοηθήσει κάποιος αρμόδιος»

Βρέθηκε αποκλεισμένη και σε απόγνωση η παρουσιάστρια χθες, λόγω χιονιού στα Μελίσσια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ιωάννα Μαλέσκου: «Δραματική κατάσταση! Ας μας βοηθήσει κάποιος αρμόδιος»

Αποκλεισμένη ήταν χθες στο σπίτι της η Ιωάννα Μαλέσκου, όπως και πολύς ακόμη κόσμος στα Βόρεια Προάστια, λόγω της κακοκαιρίας Μήδεια, που έφερε πυκνό χιόνια και προβλήματα σε πολλές περιοχές της Αττικής.

Μάλιστα, η εκπομπή που παρουσιάζει με τίτλο Love it δεν προβλήθηκε, αφού αρκετοί εργαζόμενοι δεν κατάφεραν να φτάσουν στους χώρους εργασίας τους. Λόγω του χιονιού εκχιονιστικά μπήκαν μέχρι και στο Σύνταγμα για να ανοίξουν τους δρόμους.

Η Ιωάννα Μαλέσκου, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράζοντας αρκετές στιγμές της με τους διαδικτυακούς της φίλους, θέλοντας να μοιραστεί την δραματική κατάσταση που επικρατούσε στα Μελίσσια.

Όπως είπε, δεν είχε ρεύμα για αρκετή ώρα, ενώ οι δρόμοι ήταν κλειστοί.

Ιωάννα Μαλέσκου σπίτι αποκλεισμένη χιόνια

Ιωάννα Μαλέσκου σπίτι χιόνια

Ιωάννα Μαλέσκου instagram

Ιωάννα Μαλέσκου σπίτι σκύλος

Ακολουθήστε την Ελένη Ζουγανέλη στο Instagram

Ιωάννα Μαλέσκου: «Συζητάω με τον ΣΚΑΙ για την επόμενη σεζόν»

Η κάμερα του Ευτυχείτε βρήκε την Ιωάννα Μαλέσκου και η παρουσιάστρια απάντησε σε όλα όσα αφορούν την επικαιρότητα αλλά αποκάλυψε πως είναι σε συζητήσεις με τον σταθμό ΣΚΑΙ για την επόμενη σεζόν.

Η παρουσιάστρια αφού δήλωσε πως βλέπει φανατικά Survivor 4 και πιστεύει πως οι παίκτες είναι αληθινοί απλώς ξεδιπλώνουν τον χαρακτήρα του πιο έντονα στις δύσκολες συνθήκες που βιώνουν.

Όσον αφορά την συνεργασία της με τον ΣΚΑΙ, η Ιωάννα Μαλέσκου δήλωσε: «Συζητάω με ανθρώπους, ακούω ανθρώπους και δέχομαι πολύ ωραία επικοινωνία. Τώρα όταν θα έρθει η στιγμή να ανακοινώσω κάτι εύχομαι αυτό που θα ακούσω, να το ακούσω για καλό.» Ενώ μπορείτε να μάθετε και τι νούμερα κάνει η εκπομπή της Love it.