Σάββατο, 27 Νοεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Θανάσης Ευθυμιάδης: «Δεν είσαι τρελός ή άρρωστος! Το σύστημα είναι άρρωστο»

Απίστευτο ξέσπασμα από τον ηθοποιό

Θανάσης Ευθυμιάδης: «Δεν είσαι τρελός ή άρρωστος! Το σύστημα είναι άρρωστο»
News 17.02.2021 10:33
Από Ελένη Ζουγανέλη

Ένα απίστευτο ξέσπασμα έκανε ο Θανάσης Ευθυμιάδης, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Μίλησε για την κοινωνία, τον άνθρωπο, αλλά και τον πολιτισμό.

Αφορμή στάθηκαν τα όσα συμβαίνουν στο χώρο της υποκριτικής και του θεάτρου τις τελευταίες μέρες, με τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση και βία να είναι δεκάδες.

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης λοιπόν, μοιράστηκε τις σκέψεις του με τους διαδικτυακούς του φίλους.

Η ανάρτηση ξέσπασμα του Θανάση Ευθυμιάδη

«Όλος ο πολιτισμένος κόσμος, ο κόσμος της υπερκατανάλωσης είναι βασισμένος πάνω σε ένα ψέμα. Χτίσαμε ένα κόσμο που η βάση του δεν είναι η Αλήθεια. Και τώρα η Αλήθεια δεν κρύβεται πια. Επιτέλους! Οι περισσότεροι από εμάς Ξεχάσαμε τη σύνδεσή μας με το Θείο, ξεχάσαμε τη σύνδεση μας με τη Γη, ξεχάσαμε την σύνδεση μας ο ένας με τον άλλον.

Τόσοι άνθρωποι πάσχουν από κατάθλιψη, κρίσεις πανικού, χρόνιες αρρώστιες, αυτοάνοσα, βίαιες συμπεριφορές, ρατσισμό , επειδή η κοινωνία μας είναι άρρωστη. Αν σκεφτούμε τις ρίζες μας, οι άνθρωποι είμαστε μια φυλή.

Είμαστε οργανισμός που χρειάζεται κοινωνία. Χρειαζόμαστε ένας τον άλλον. Σαν τον αέρα που Αναπνέουμε. Αλλά εμείς χτίσαμε τοίχους, ιδέες της ατομικότητας. Τεράστιους Εγωισμούς. Ο καθένας να παλεύει μόνος του, και αυτό μας έκανε μεγάλη ζημιά. Δεν είσαι τρελός Δεν είσαι άρρωστος. Το σύστημα είναι άρρωστο.

Ας ανοίξουμε τις καρδιές στην αγάπη. Ας κοιτάξουμε ο ένας τον άλλον στα μάτια (Ξεκινάμε πάντα με τους ανθρώπους που έχουμε στο άμεσο μας περιβάλλον). Ας μη φοβηθούμε να νιώσουμε τις καρδιές μας, τα συναισθήματά μας, ας μη φοβηθούμε να μιλήσουμε ο ένας στον άλλον. Επιτέλους. Όλες οι σχέσεις ας βασίζονται πάνω στην Αλήθεια της καρδιάς Ας μη φοβηθούμε να χτίσουμε καινούργια κοινωνία βασισμένη στην Καρδιά, στην Αγάπη.».

Θανάσης Ευθυμιάδης για καταγγελίες

Να σημειώσουμε πως αυτή είναι η πρώτη ανάρτηση του Θανάση Ευθυμιάδη, μετά την καταγγελία της Δέσποινας Μοίρου πως της έκανε bullying.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Θανάσης Ευθυμιάδης για τις καταγγελίες - «Να βρουν το θάρρος να ζητήσουν συγγνώμη»

Θάνασης Ευθυμιάδης: Η Άντα Λιβιτσάνου έφτιαξε το ομοίωμα του σε τούρτα!

Share