Σοφία Μουτίδου: «Επιβίωσα από το θέατρο και την τηλεόραση με χάπια»

«Μπόρεσα και κρατήθηκα και έχω αυτή τη στιγμή να φάω και να περάσω ανθρώπινα»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σοφία Μουτίδου: «Επιβίωσα από το θέατρο και την τηλεόραση με χάπια»

Η Σοφία Μουτίδου δημοσίευσε, στο κανάλι της στο Youtube, ένα ακόμη αποκαλυπτικό βίντεο, στο οποίο απάντησε στα ερωτήματα των διαδικτυακών της ακολούθων.

Η ηθοποιός, η οποία έχει πάρει θέση για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις, ενώ απάντησε στη δήλωση του Σταμάτη Φασουλή «καθίστε φρόνιμα», μίλησε για ακόμη μια φορά έξω από τα δόντια.

Ένα από τα ερωτήματα που της έθεσαν, λοιπόν, ήταν το πώς κατάφερε να επιβιώσει από το θέατρο και την τηλεόραση ψυχολογικά και οικονομικά.

«Ποιος σου είπε ότι επιβίωσα ψυχολογικά και οικονομικά; Επιβίωσα από το θέατρο και την τηλεόραση με χάπια και οικονομικά επιβίωσα επειδή έκανα ένα είδους πλάνο. Είμαι ένας άνθρωπος που έχει τρύπιες τσέπες, απλώς μπόρεσα και κρατήθηκα και έχω αυτή τη στιγμή να φάω και να περάσω ανθρώπινα», απάντησε η Σοφία Μουτίδου.

Σε ερώτηση αν δέχτηκε σωματική ή ψυχολογική βία, ανέφερε πως στο παρελθόν έχει δεχτεί «άπειρη ψυχολογική βία, ενώ σωματική στο πανεπιστήμιο, που πλακωνόταν στο ξύλο».

Σοφία Μουτίδου: «Φταίω εγώ να βγω και να πω όλα τα ονόματα των σιχαμάτων και να πάω φυλακή;»

Ένα απίστευτο ξέσπασμα έκανε η Σοφία Μουτίδου, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μετά τον σάλο που ξέσπασε με τις καταγγελίες παρενόχλησης και βίας.

Η ηθοποιός, με ένα μακροσκελές κείμενο, θέλησε να πάρει θέση στα γεγονότα, κάνοντας συγκλονιστικές αποκαλύψεις, χωρίς ωστόσο να αναφέρει ονόματα. Βέβαια, και η ίδια πριν από λίγες ημέρες, αποκάλυψε πως η Ελένη Καστάνη της είχε κάνει τη ζωή μαύρη, όταν είχαν συνεργαστεί.

«Φταίω εγώ τώρα να βγω και να πω οοοοολα τα ονόματα των σιχαμάτων, ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, καθώς κανείς δεν θα πάρει το μέρος μου, και να πάω ήσυχα ήσυχα στη φυλακή; Και έτσι θα 'μαι εγώ στη φυλακή, γιατί δεν θα αποδεικνύεται κάτι από αυτά που λέω, αλλά όλοι θα 'χετε μάθει τα πάντα. Και θα 'ναι αληθινά. Και θα το ξέρετε, γιατί τόση φαντασία δεν έχει ούτε ο καλύτερος συγγραφέας.

Δεν θα ναι πολύ ωφέλιμο να ακούσετε ότι βασικά θεσμικά στελέχη συμμετείχαν σε ομαδικό σεξ με πολύ γνωστές αγαπημένες σας ηθοποιούς, διασφαλίζοντας ρόλους και θέσεις; Ενώ εμείς τα άλλα παιδάκια κάναμε οντισιόν αγχωμένα; Ή ότι πάρα πολύ γνωστά λαϊκά είδωλα εκβίαζαν για σεξ και, αν δεν το έπαιρναν, έριχναν στον Καιάδα τους αρνητές;

'H ότι πρωταγωνίστρια ετών φρόντισε να χειρουργηθεί άλλη πρωταγωνίστρια, με σκοπό να τη βγάλει από την παράσταση εν γνώσει του σκηνοθέτη; Ή ότι υπάρχουν άνθρωποι που διεξάγουν πρόβες με ισχυρή βία και απειλές και εκβιασμούς και καταπάτηση όλων των δικαιωμάτων;

Ότι μαγικά συνδέονται ιθύνοντες σε κανάλια, παρουσιαστές, τραγουδιστές και ηθοποιοί με αντάλλαγμα σεξ απενεχοποιημένο σε ξένα εδάφη και άφθονα ναρκωτικά; Έτσι για το γαμώτο. Για την Ελλάδα ρε γαμώτο. Για την τιμή των όπλων. Για ένα αδειανό πουκάμισο, Για μιαν Ελένη...».

Σοφία Μουτίδου καταγγελίες