Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το δημόσια μήνυμα στον γιό της - «Γιαννάκη μου...»

Της έκανε κάποια παράπονα

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το δημόσια μήνυμα στον γιό της - «Γιαννάκη μου...»

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες, βρέθηκε κανονικά στα studio του Alpha και το «Happy Day». Μάλιστα, θέλησε να στείλει ένα μήνυμα στον γιο της, Γιάννη.

Όπως ενημέρωσαν την παρουσιάστρια, ο γιός της Γιάννης έκανε κάποια παράπονα, αφού μιλούσε στην τηλεόραση και χαιρετούσε τη μητέρα του, αλλά αυτή δεν του απαντούσε.

«Τώρα μιλούσα με το σπίτι και μου είπαν ότι ο Γιαννάκης έλεγε στην τηλεόραση “γεια σου μαμά” και στεναχωρήθηκε που δεν του απαντούσα. Γιαννάκη μου, καλημέρα. Σ’ αγαπώ πολύ», ανέφερε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή που σε προηγούμενη εκπομπή της είχε αναφερθεί ξανά στον γιο της.

σταματίνα τσιμτσιλή γιος

«Happy Day»: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή φόρεσε μπότες, σκουφί, μπουφάν και βγήκε στα χιόνια

Χαμός επικρατεί σε όλη την Αθήνα από το πυκνό χιόνι που έχει ως αποτέλεσμα μέχρι και μέσα στο Κολωνάκι να έχει μπει εκχιονιστικό, για να ανοίξει τους δρόμους. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, μάλιστα, βγήκε έξω από το στούντιο του «Happy Day», για να μας δείξει τι συμβαίνει στο κανάλι.

Η παρουσιάστρια φόρεσε το μπουφάν της, μπότες και σκουφί, την ώρα που ήταν στον «αέρα», και βγήκε έξω από το στούντιο, για να μεταδώσει την εικόνα, ενώ παράλληλα συνδέθηκε και με κάποιους συνεργάτες της, όπως με την Όλγα Λαφαζάνη αλλά και τον Κώστα Φραγκολιά.

«Έχουμε ξαναέρθει με χιόνια, αλλά αυτό το πράγμα δεν το θυμάμαι. Θέλει πάρα πολύ μεγάλη προσοχή και πραγματικά μείνετε σπίτι σας, εάν δεν έχετε λόγο να βγείτε έξω», είπε μεταξύ άλλων η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

τσιμτσιλή στα χιόνια

Συγκίνηση στο πλατό του «Happy Day» - «Αντίο, Αντώνη Καλογιάννη»

Συγκίνηση επικράτησε στο πλατό του «Happy Day», όταν η παρουσιάστρια Σταματίνα Τσιμτσιλή και οι συνεργάτες της θέλησαν να πουν το δικό του «αντίο» στον Αντώνη Καλογιάννη.

Ο εμβληματικός ερμηνευτής ήταν κατάκοιτος επί σειρά ετών και προδόθηκε από την καρδιά του, σκορπίζοντας θλίψη στην οικογένειά του αλλά και στον χώρο της μουσικής.

«Οι σπουδαίοι καλλιτέχνες μένουν πάντα ζωντανοί μέσα από τα τραγούδια τους και νομίζω ότι αυτό το έχει καταφέρει και ο Αντώνης Καλογιάννης!

Ακούσαμε τα πιο αγαπημένα και τα πιο πολυτραγουδισμένα κομμάτια και θυμόμαστε τα παιδικά μας χρόνια που τα άκουγαν οι γονείς μας στο σπίτι και που τα ακούμε με την ίδια χαρά και έχουμε συνδέσει με ένα κομμάτι της ζωής μας και της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας. Αντίο, Αντώνη Καλογιάννη, θα σε θυμόμαστε και θα σε αγαπάμε μέσα από τη σπουδαία καριέρα και πορεία σου»!