The 2night show: Αυτοί είναι οι αποψινοί καλεσμένοι

Ο λόγος για...

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
The 2night show: Αυτοί είναι οι αποψινοί καλεσμένοι

Λαμπεροί θα είναι οι καλεσμένοι και απόψε στο «The 2night show», με πρώτο καλεσμένο τον τρίτο φιναλίστ του GNTM, Ανδρέα Αθανασόπουλο.

Αυτοί θα είναι οι καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2night show»

Ο τρίτος φιναλίστ του «GNTM3» μιλάει για τη συμμετοχή του στο ριάλιτι μόδας και για τους συμπαίκτες του. Σχολιάζει, επίσης, τη συμπεριφορά και τις έντονες αντιδράσεις του και εξηγεί αν τελικά πήρε επάξια τον τίτλο του «γκρινιάρη» μέσα στο σπίτι.

Πώς ένα παιδί της επαρχίας, όπως δηλώνει ο ίδιος, κατάφερε να συνδυάσει τις σπουδές στην Οινολογία με το modelling; Πώς μπήκαν στο βιογραφικό του συνεργασίες με μεγάλα ονόματα εταιρειών στον χώρο της μόδας; Τέλος, ο Ανδρέας κάνει beatboxing, ζωντανά στο στούντιο της εκπομπής, με τη συνοδεία των «Prestige The Band».

Ο Γιώργος Λιβάνης έρχεται για πρώτη φορά στο «The 2Night Show» και συναντά τον Γρηγόρη σε μια συζήτηση που τα έχει όλα: την πορεία του στη μουσική, την τυχαία συμμετοχή του στο «X-Factor», την ευγνωμοσύνη του στον Γιώργο Λεβέντη, την τρυφερή σχέση του με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, που είναι παίκτρια στο φετινό «Survivor», αλλά και τον μεγάλο φόβο του για τα αεροπλάνα. Τέλος, ο ταλαντούχος τραγουδιστής ερμηνεύει, με τη συνοδεία μπουζουκιού και κιθάρας, μεγάλες επιτυχίες και μας ταξιδεύει με την ιδιαίτερη φωνή του. Δείτε εδώ και το μήνυμα του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην προηγούμενη εκπομπή του!

the 2 night show λιβάνης

Στις 18 Φεβρουαρίου, συμπληρώνονται πέντε χρόνια από τον θάνατο του αγαπημένου λαϊκού τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη. Το «The 2Night Show», θέλοντας να τιμήσει τη μνήμη του Παντελή, θα προβάλει ένα αφιέρωμα που φτιάχτηκε με πολλή συγκίνηση και πολλή αγάπη για έναν ερμηνευτή που θα είναι πάντα ζωντανός στη μνήμη μας και τα τραγούδια του θα συντροφεύουν τις πιο δυνατές στιγμές μας.

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Ανανέωσε για τρία χρόνια το συμβόλαιό του με τον ΑΝΤ1

Ο ΑΝΤ1 ανανεώνει για 3 χρόνια τη συνεργασία του με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και ανακοίνωσε επίσημα με το παρακάτω δελτίο Τύπου αυτό το γεγονός:

«Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει, με ιδιαίτερη χαρά, την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ένα από τα πιο σημαντικά πρόσωπα της τηλεόρασης, θα συνεχίσει τη δυνατή πορεία του στον ΑΝΤ1 για ακόμα 3 χρόνια». Ακόμη, ο παρουσιαστής ξεκαθάρισε γιατί δεν θα παρουσιάζει τη «Φάρμα».

Ο επιτυχημένος παρουσιαστής θα πρωταγωνιστήσει, και την επόμενη τριετία, τόσο στη late night ζώνη, όπου κυριαρχεί τα τελευταία χρόνια, όσο και σε νέες ιδέες στην prime time του καναλιού.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, με τη μακρόχρονη εμπειρία, το πάθος και τον επαγγελματισμό του, θα βάλει και πάλι τη σφραγίδα του σε κορυφαία τηλεοπτικά προγράμματα του ΑΝΤ1.