Αθανασόπουλος: «Η Καγιά άλλαξε γνώμη για μένα! Μάλλον μιλούσα πολύ για να είμαι στις προτιμήσεις της»

Πως την "άδειασε" έτσι....

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αθανασόπουλος: «Η Καγιά άλλαξε γνώμη για μένα! Μάλλον μιλούσα πολύ για να είμαι στις προτιμήσεις της»

Στην βραδινή εκπομπή The 2 Night Show βρέθηκε καλεσμένος ο τρίτος φιναλίστ του GNTM 3, Ανδρέας Αθανασόπουλος και μίλησε για την εμπειρία του στο ριάλιτι μοντέλων αλλά και το πως άλλαξε η Βίκυ Καγιά στάση και γνώμη απέναντί του.

Μάλιστα, το μοντέλο αποκάλυψε ποιες είναι οι σχέσεις του σήμερα με τον Ηρακλή και την Παρασκευή με τους οποίους ήταν αντίπαλοι στον τελικό.

«Ο Ηρακλής κι η Παρασκευή τα πήγαν πολύ καλά στις τελευταίες φωτογραφίσεις, εγώ το προσπάθησα. Αυτοί πήραν μια ανάσα κι επέστρεψαν στο παιχνίδι και χαίρομαι που είχαν εκφράσει την ανάγκη τους για αυτό το έπαθλο από άλλη άποψη. Εύχομαι και στους δύο τα καλύτερα κι έχω κρατήσει επαφές με πολλά παιδιά.

Δεν ξέρω αν η Βίκυ Καγιά έχει πει ποτέ ότι ήμουν ο αγαπημένος της αλλά ξέρω ότι στα μέσα άλλαξε προτίμηση. Στην αρχή ήμουν, μετά μάλλον μιλούσα πολύ για να είμαι στις προτιμήσεις της. Μπορεί να κάνω λάθος, δεν έχω δει κάποια δήλωσή της». Να σημειώσουμε πως η Βίκυ Καγιά, είχε πάρει θέση στην κόντρα που είχε ο Ανδρέας με τον Ηρακλή.

Ανδρέας Αθανασόπουλος: «Λένε ότι μπήκα στο GNTM γιατί έχω κονέ στο Star, έναν θείο μου»

Ο Ανδρέας Αθανασόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Στην φωλιά των κου κου», όπου μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην εμπειρία του στο GNTM 3, αλλά και στο μόντελινγκ.

«Είναι τέλειο να φωτογραφίζομαι επαγγελματικά, γιατί ουσιαστικά μπήκα στο GNTM γι’ αυτό το σκοπό. Το μόντελινγκ είναι για μένα επάγγελμα και χόμπι. Έχασα μια δουλειά στο Λονδίνο λόγω κορωνοϊού. Με έχουν καλέσει και στο Παρίσι τον Φεβρουάριο, θα δούμε. Ήταν πολύ ωραία εμπειρία το Madwalk, ήταν η πρώτη μου επαγγελματική πασαρέλα, αλλά θα ήθελα να έχει κόσμο.

Θα δώσω εξεταστική, αλλά δεν έχω λιώσει στο διάβασμα. Δεν είμαι παράδειγμα προς μίμηση. Έχω βάλει περισσότερο το μόντελινγκ στη ζωή μου γιατί είναι κάτι που αγαπώ και έχει και ημερομηνία λήξης. Σπουδάζω επιστήμη οίνου, αμπέλων και ποτών στην Αθήνα.

Ανδρέας Αθανασόπουλος GNTM

«Έχω ακούσει για μένα ότι είμαι εκατομμυριούχος. Έλεγαν, όταν ήμουν στο παιχνίδι, ότι έχω κονέ στο Star, έναν θείο μου. Παιδιά, γιατί δεν βγήκα τότε; Έχω ακούσει πολλά. Είμαι απλά ένα παιδί που ζω μια φυσιολογική ζωή», είπε μεταξύ άλλων ο Ανδρέας Αθανασόπουλος. Ωστόσο, ο Ηρακλής ήταν εκείνος που κέρδισε και ο Ανδρέας έγινε έξαλλος.