GNTM 3 - Ανδρέας Αθανασόπουλος: «Αποδέχομαι τον τίτλο του γκρινιάρη αλλά δεν είμαι μόνο αυτό»

Οι αποκαλύψεις του για το ξεκίνημα της καριέρας του

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
GNTM 3 - Ανδρέας Αθανασόπουλος: «Αποδέχομαι τον τίτλο του γκρινιάρη αλλά δεν είμαι μόνο αυτό»

Στο The 2night show μίλησε ο Ανδρέας Αθανασόπουλος που βγήκε τρίτος στο GNTM 3 και αποκάλυψε πως ξεκίνησε να ασχολείται με τον χώρο του μόντελιγνκ αλλά αποδέχτηκε και τον τίτλο του «γκρινιάρη».

Οι αποκαλύψεις του Ανδρέα Αθανασόπουλου

Ο Ανδρέας Αθανασόπουλος είπε: «Είμαι παιδί της επαρχίας. Μεγάλωσα στην Αμαλιάδα. Ζω στην Αθήνα με την αδελφή μου. Είμαι στο τρίτο έτος της οινολογίας! Οι γονείς μας δεν μας πίεσαν ποτέ για τις σπουδές μας. Ήταν η επιθυμία μου να σπουδάσω οινολογία».

Όσο για το μόντελινγκ, δήλωσε: « Πήγα να βγάλω μια φωτογραφία δελτίου και ο φωτογράφος βλέποντάς με μου είπε. Εσύ πρέπει να γίνεις μοντέλο ή ηθοποιός. Έστειλα μια φωτογραφία από ένα πάρτι σε ένα πρακτορείο και τους άρεσα! Με το που ξεκίνησα, έκανα την πρώτη μου δουλειά στο Μιλάνο. Εκεί περίμενα τυχαία στην ουρά και ενώ δεν επιτρεπόταν. Επειδή περίμενα πολλή ώρα μπήκα και τους άρεσα! Όλα ξεκίνησαν τυχαία και τυχαία, μου πάνε όλα πάρα πολύ καλά. Όταν μου ήρθε το mail από την Τrussardi, ότι πήρα τη δουλειά, έμεινα με το στόμα ανοιχτό.»!

Και για το GNTM, δεν δίστασε να αναφέρει: «Αποδέχομαι τον τίτλο του γκρινιάρη στο GNTM. Έτσι όπως φάνηκε, ήμουν, αλλά δεν ήμουν μόνο αυτό. Πολλές φορές είπα βλέποντας τον εαυτό μου “εντάξει σταμάτα” σε κάποια σχόλια που έκανα.

Είμαι χαρούμενος που πήγα στο GNTM. Θα το ξαναέκανα αλλά λίγο πιο χαρούμενα. Ο Ηρακλής και η Παρασκευή τα πήγαν πολύ καλά στις φωτογραφίσεις. Και οι δυο ήθελαν για πολλούς λόγους το έπαθλο και τους δίνω συγχαρητήρια» Λίγες μέρες πριν το μοντέλο είχε διαψεύσει τις φήμες που ήθελαν να έχει «κονέ» για το GNTM.

Αθανασόπουλος: «Η Καγιά άλλαξε γνώμη για μένα! Μάλλον μιλούσα πολύ για να είμαι στις προτιμήσεις της»

Το μοντέλο αποκάλυψε ποιες είναι οι σχέσεις του σήμερα με τον Ηρακλή και την Παρασκευή με τους οποίους ήταν αντίπαλοι στον τελικό.

«Ο Ηρακλής κι η Παρασκευή τα πήγαν πολύ καλά στις τελευταίες φωτογραφίσεις, εγώ το προσπάθησα. Αυτοί πήραν μια ανάσα κι επέστρεψαν στο παιχνίδι και χαίρομαι που είχαν εκφράσει την ανάγκη τους για αυτό το έπαθλο από άλλη άποψη. Εύχομαι και στους δύο τα καλύτερα κι έχω κρατήσει επαφές με πολλά παιδιά.

Δεν ξέρω αν η Βίκυ Καγιά έχει πει ποτέ ότι ήμουν ο αγαπημένος της αλλά ξέρω ότι στα μέσα άλλαξε προτίμηση. Στην αρχή ήμουν, μετά μάλλον μιλούσα πολύ για να είμαι στις προτιμήσεις της. Μπορεί να κάνω λάθος, δεν έχω δει κάποια δήλωσή της». Να σημειώσουμε πως η Βίκυ Καγιά, είχε πάρει θέση στην κόντρα που είχε ο Ανδρέας με τον Ηρακλή.