Ηρακλής Τσουζίνοφ: Ποζάρει με την μητέρα του και αποκαλύπτουν για τη ζωή τους στην Γερμανία

«Δεν βλέπω τον Ηρακλή συχνά, δουλεύει πολύ»

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Ηρακλής Τσουζίνοφ: Ποζάρει με την μητέρα του και αποκαλύπτουν για τη ζωή τους στην Γερμανία

Στη «Φωλιά των Κου Κου» μίλησε ο νικητής του «GNTM 3», Ηρακλής Τσουζίνοφ, και η μητέρα του Όλγα. Οι δυο τους έκαναν αποκαλύψεις για τη ζωή τους στη Γερμανία.

Όσα δήλωσε ο Ηρακλής Τσουζίνοφ και η μητέρα του

«Όταν ζούσαμε Γερμανία, είχα μια τάση να μην μπαίνω από την πόρτα, αλλά από το παράθυρο, πάλι καλά μέναμε ισόγειο, οπότε έβγαινε η μάνα μου, χτύπαγα εγώ το παράθυρο και με σήκωνε να με βάλει μέσα… Ένα αρνητικό της μαμάς Όλγας είναι ότι δεν ξέρει το πόσο όμορφη είναι, δεν ξέρω, ίσως να μην έχει αρκετά υψηλή αυτοεκτίμηση», δήλωσε ο νικητής του «GNTM 3», που πριν από λίγο καιρό αποκάλυψε ποιες είναι οι σχέσεις του με την Παρασκευή.

Την ίδια στιγμή, η μητέρα του αποκάλυψε:

«Αγχώνομαι λίγο, αλλά βασίζομαι στον Ηρακλή και πιστεύω ότι θα πάνε όλα καλά. Δεν τον βλέπω συχνά, γιατί δουλεύει συνεχώς σε φωτογραφίσεις και γυρίσματα. Μου λείπει! Φυσικά θα ήθελα ο Ηρακλής να παντρευτεί, αλλά όχι ακόμα!

Προς το παρόν, πρέπει να ασχοληθεί με την καριέρα του και, όταν είναι έτοιμος, ας το κάνει. Ήταν πάρα πολύ ζωηρός, όταν ήταν μικρός… Σύμφωνα και με τη ρωσική παράδοση, υπήρχαν Ρώσοι πρίγκιπες που πάντα ήταν πολύ δυνατοί και επιτυχημένοι. Έτσι το έχω συνδυάσει και συνδέσει με τον Ηρακλή».

Ηρακλής Τσουζίνοφ: «Θέλω να γίνω ο Αντετοκούνμπο της μόδας στην Ελλάδα»

Λίγο καιρό μετά τη νίκη του στο «GNTM 3», ο Ηρακλής Τσουζίνοφ παραχώρησε συνέντευξη στο «In Style» και μεταξύ άλλων ξεκαθάρισε πως, από εδώ και στο εξής, θέλει να αφοσιωθεί στη δουλειά του και να γίνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο της μόδας.

Ο Ηρακλής αναφέρθηκε στη σχέση του με την πρώην κοπέλα του -δείτε εδώ τη σπόντα της για τη Μαρινέλα Ζύλα-, ενώ ξεκαθάρισε πως όλη αυτή η φήμη που πήρε απότομα, τον έκανε να στραφεί αυτομάτως στη δουλειά του.

«Ήταν μια τόσο έντονη εμπειρία όλο αυτό, που σκέφτηκα ότι τώρα είναι η στιγμή να αφιερωθώ στα επαγγελματικά μου. Σταμάτησα να νιώθω πράγματα για την κοπέλα μου, γιατί άρχισα να δίνω στη δουλειά μου όλη μου την προσοχή.

Θέλω να δουλέψω πολύ στην Ελλάδα, αποκλειστικά ως μοντέλο, να γίνω γνωστός στον χώρο της μόδας. Πώς να σου το πω; Να γίνω ο Αντετονκούμπο της χώρας στον δικό μου χώρο και η δουλειά να είναι οι διακοπές μου», είπε μεταξύ άλλων ο νικητής του «GNTM 3».