Δικηγόρος Βασίλη: «Υπάρχουν ακόμα τρεις υποθέσεις που δεν έχουν διαγραφεί»

Συγκλονιστικές εξελίξεις!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Δικηγόρος Βασίλη: «Υπάρχουν ακόμα τρεις υποθέσεις που δεν έχουν διαγραφεί»

Στην εκπομπή «Μεσάνυχτα», μίλησε θύμα σεξουαλικής επίθεσης, ο Βασίλης. Ο 40χρονος πλέον άντρας μηνύει για βιασμό στα 15 του χρόνια γνωστό ηθοποιό - σκηνοθέτη.

Η δικηγόρος του Βασίλη μίλησε το επόμενο πρωί στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και αποκάλυψε πως υπάρχουν ακόμα τρεις υποθέσεις που δεν έχουν παραγραφεί, ενώ η Κατερίνα Καινούργιου κατακεραύνωνε τον θύτη.

Οι αποκαλύψεις της δικηγόρου του Βασίλη

Συγκεκριμένα, είπε: «Ο Βασίλης ήρθε στο γραφείο μου 4 μέρες πριν καταθέσουμε τη μήνυση. Ποτέ δεν ξέχασε τον βιασμό του. Με προβληματίζει ότι υπάρχουν τόσο πολλές υποθέσεις που δεν έχουν πάει στον εισαγγελέα».

«Την οποιαδήποτε μήνυση πρέπει να την πάρει πρώτα ο εισαγγελέας, έχει μια διαδικασία. Θα φτάσει στα χέρια του αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία της προκαταρκτικής. Πριν κληθεί, ο μηνυόμενος πρέπει να έχει τα πλήρη στοιχεία της δικογραφίας».

Και υπογράμμισε η δικηγόρος πως στο γραφείο της έχουν φτάσει άλλες τρεις υποθέσεις, που δεν έχουν υποπέσει σε διαγραφή!

«Μεσάνυχτα» - Βασίλης: «Πώς είναι δυνατόν να κάνεις σεξ με έναν 15χρονο;»

Μια συγκλονιστική εξομολόγηση έκανε στα «Μεσάνυχτα» ο Βασίλης, ο οποίος είναι ο πρώτος που κατέθεσε μήνυση κατά γνωστού θεατρανθρώπου για βιασμό και αποπλάνηση ανηλίκου. O ίδιος ήταν μόλις 15 ετών όταν τον κακοποίησε σεξουαλικά.

Η αποκάλυψή του έρχεται μετά τον καταιγισμό καταγγελιών στον χώρο του θεάτρου.

«Ζω χρόνια στο εξωτερικό και περίμενα αυτήν τη στιγμή. Δεν ήθελα να κάνω καταγγελία από τα social, αλλά να εκπροσωπηθώ από έναν δικηγόρο και να πάει η υπόθεση στη Δικαιοσύνη. Τα τελευταία χρόνια, είχα ανάγκη να το μοιραστώ κι έλεγα σε φίλους, αν βρείτε κάποιον με παρόμοια εμπειρία, φέρ’ τε με σε επαφή, γιατί θέλω να κινηθώ νομικά.

Όταν έγινε αυτό με την Μπεκατώρου, είπα είναι η στιγμή να το κάνω. Στα 15 είχαμε δημιουργήσει θεατρικό εργαστήρι και μία καθηγήτρια μας πρότεινε να πάμε σε μια παράσταση. Το θέατρο ήταν σχεδόν άδειο, ήμασταν το μόνο σχολείο και μας έβαλαν μπροστά. Κατά τη διάρκεια της παράστασης, ένιωσα ότι ο φερόμενος θύτης με κοιτούσε.

Λόγω του νεαρού της ηλικίας, ήμουν μπερδεμένος και δεν ήξερα αν ήταν μέρος του ρόλου. Όταν τελείωσε η παράσταση, πήγαμε στα παρασκήνια να δούμε τους ηθοποιούς και ο συγκεκριμένος μού είπε "κάθισε δίπλα μου". Ένιωσα ξεχωριστός, ότι έχω ταλέντο. Την επόμενη μέρα, δώσαμε ραντεβού να μιλήσουμε για το θέατρο.

«Έλεγα "πώς είναι δυνατόν να κάνεις σεξ με ένα 15χρονο;"»

Ξεκίνησε να μου μιλά για το απαγορευμένο και τη γλυκύτητά του, κάθισε δίπλα μου στον καναπέ και με φίλησε. Έτρεμα, ήμουν ταραγμένος. Έφυγα και μου είπε να τον παίρνω μόνο εγώ τηλέφωνο… Συναντηθήκαμε την επόμενη ημέρα, δεν θυμάμαι πολλά κι έχω μπλοκάρει αρκετά πράγματα σε σχέση με τις ιδιωτικές στιγμές μας. Την τρίτη φορά, δέχτηκα σεξουαλική κακοποίηση από εκείνον και δεν μπορούσα να αντιδράσω, απλά ακολουθούσα αυτό που έκανε.

Ήταν η αρχή μιας ιστορίας που κράτησε τέσσερα χρόνια και κόλλησε το μυαλό μου από εκείνη τη στιγμή. Ήταν πολύ χειριστικός, μου πέρασε από την πρώτη στιγμή ότι το θέλω και μου αρέσει. Στα 31 μου κατάλαβα ότι δεν ήταν έτσι. Έλεγα "πώς είναι δυνατόν να κάνεις σεξ με ένα 15χρονο;". Έπειτα έφαγα κόλλημα μαζί του.

Βλεπόμασταν σπάνια, δεν είχαμε σχέση και μετά μου πρότεινε να βρεθούμε σεξουαλικά και με άλλα άτομα, μαθητές του. Πήγαινα στο σπίτι του και πάντα υπήρχε ένα παιδί εκεί».