Κατερίνα Καινούργιου: «Πωπω, τι τέρας είναι αυτός ο άνθρωπος»

«Παγωμένη» αναφέρθηκε στη συνέντευξη του Βασίλη στην Ελεονώρα Μελέτη

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Κατερίνα Καινούργιου: «Πωπω, τι τέρας είναι αυτός ο άνθρωπος»

Το βράδυ της Τετάρτης, η συνέντευξη του Βασίλη στην Ελεονώρα Μελέτη, συγκλόνισε τους τηλεθεατές, αφού μήνυσε γνωστό θεατράνθρωπο για βιασμό. Η Κατερίνα Καινούργιου «παγωμένη» τοποθετήθηκε πάνω σε αυτό.

Το απόσπασμα της συζήτησης του Βασίλη με την Ελεονώρα Μελέτη, προβλήθηκε στο «Ευτυχείτε» και, μετά το τέλος του, όλοι είχαν μείνει παγωμένοι.

Υστερα από το απόσπασμα, η Κατερίνα Καινούργιου αναφώνησε: «Πωπω! τι τέρας αυτός ο άνθρωπος»!

Και πρόσθεσε: «Μιλάω για τον άνθρωπο τον οποίο κατηγορεί! Με έχει πιάσει το στομάχι μου… Μπράβο στον Βασίλη που βρήκε το θάρρος και τη δύναμη να τα πει, έχουν περάσει και τόσα χρόνια… Τα περιέγραψε με τόσο ανατριχιαστικές λεπτομέρειες που συγκλονίζεται ο οποιοσδήποτε!»

Τα σχόλια της Κατερίνας Καινούργιου

Κατερίνα Καινούργιου: «Είναι πολύ σοβαρό αυτό που έχω πάθει...»

Η Κατερίνα Καινούργιου στον «αέρα» της εκπομπής της αποκάλυψε τι συνέβη χθες το βράδυ στο σπίτι της με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, την ώρα που έπαιζε το «Survivor 4» στον ΣΚΑΪ.

Λίγο πριν προβληθούν αποσπάσματα από το χθεσινό επεισόδιο του ριάλιτι και βίντεο με τους 3 νέους παίκτες που εισβάλλουν στο παιχνίδι, η παρουσιάστρια θέλησε να κάνει μια αποκάλυψη.

«Είναι πολύ σοβαρό αυτό που έχω πάθει. Στο σπίτι υπάρχουν δύο τηλεοράσεις, όπως στα περισσότερα σπίτια, μία στο σαλόνι και μία στο δωμάτιο. Πήγα, λοιπόν, στο δωμάτιο να ξαπλώσω, γιατί με πονούσε η μέση μου και δεν έπιανε ΣΚΑΪ η τηλεόραση.

Είπα στον Φίλιππο να το βάλει δυνατά να το ακούω από το σαλόνι, αλλά δεν το έβαλε. Δεν του αρέσει καθόλου το "Survivor"», είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Καινούργιου.