Επιστρέφει το «Βινύλιο» με τον Αντώνη Κανάκη

Πότε θα το δούμε;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Επιστρέφει το «Βινύλιο» με τον Αντώνη Κανάκη

Η βραδινή εκπομπή Βινύλιο του Αντώνη Κανάκη φαίνεται πως επιστρέφει στην τηλεόραση και το OPEN σύμφωνα με την Φωλιά των Κου Κου.

Οι Ράδιο Αρβύλα επέστρεψαν με μεγάλη επιτυχία, σχολιάζοντας τα θέματα της επικαιρότητας - δείτε όσα είπαν για την «φίμωση» των καλλιτεχνών - με τον δικό τους τρόπο και όπως φαίνεται ο Αντώνης Κανάκης ετοιμάζει και την δεύτερη εκπομπή του.

Σύμφωνα με τους Κου Κου το Βινύλιο πρόκειται να βγεί στον αέρα τις επόμενες μέρες εκτός απροόπτου.

Oι αποκαλύψεις για το Βινύλιο

Αυξάνονται οι μέρες προβολής του Ράδιο Αρβύλα

Η επιστροφή της ομάδας του Ράδιο Αρβύλα φαίνεται πως έχει αποδώσει καρπούς και έτσι το Open, το οποίο είναι πολύ ευχαριστημένο με τη συνεργασία τους, αποφάσισε να αυξήσει τις ημέρες προβολής της εκπομπής, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Φωλιάς των ΚουΚου.

H ομάδα του Αντώνη Κανάκη καταφέρνει καθημερινά να σημειώνει υψηλά ποσοστά τηλεθέασης και έτσι το κανάλι, θέλει να την αξιοποιήσει ακόμα περισσότερο.

Μέχρι στιγμής, η εκπομπή προβάλλεται καθημερινά στις 20.00, ωστόσο όπως έγινε γνωστό από την πρωινή εκπομπή του Star, το κανάλι θέλει να προσθέσει ακόμα μία μέρα προβολής. Έτσι θα βλέπουμε συνολικά έξι επεισόδια Ράδιο Αρβύλα, μόνο που το έκτο θα αποτελεί μία βερσιόν best of από όλα τα επεισόδια της εβδομάδας και δε θα είναι live.

Την ίδια στιγμή, ο δημοσιογράφος των ΚουΚου ανέφερε πως στο συμβόλαιο του Αντώνη Κανάκη με το Open, υπάρχει όρος για το Βινύλιο, σύμφωνα με τον οποίο, η εκπομπή θα προβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα, αν και δεν υπάρχουν ουσιαστικές εξελίξεις στον σταθμό με το συγκεκριμένο θέμα.