Άντζελα Ευριπίδη: «Έχω υποστεί bullying αλλά με τον τρόπο μου, ότι δεν με ένοιαζε αν θα φτάσω κάπου, το απέφυγα»

Το μοντέλο αποκάλυψε πως έχει χάσει δουλειά

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Άντζελα Ευριπίδη: «Έχω υποστεί bullying αλλά με τον τρόπο μου, ότι δεν με ένοιαζε αν θα φτάσω κάπου, το απέφυγα»

Η Άντζελα Ευριπίδη μίλησε στην εκπομπή «Love it» και αποκάλυψε πως έχει δεχτεί bullying αλλά δεν το συνέχισε η ίδια, με αποτέλεσμα να χάσει συνεργασίες.

«Όλες οι δουλειές είναι δύσκολες, απλά εμείς εκτιθέμεθα λίγο περισσότερο από τους υπόλοιπους, γι' αυτό και φαίνεται λίγο περισσότερο. Μπορώ να πω ότι έχω υποστεί bullying ή να υπήρχε μια ιδέα ότι, αν το αφήσω, μπορεί να εξελιχθεί, αλλά εγώ με τον τρόπο μου και την επιλογή μου, ότι δεν με ένοιαζε αν θα φτάσω κάπου ή όχι, το απέφυγα.

Αυτό που αντιμετώπισα ως αποτέλεσμα είναι ότι οι συνεργασίες που ήταν να γίνουν, δεν έγιναν ή το ότι μου πήραν το αυτοκίνητο και το τηλέφωνο της εταιρείας», είπε χαρακτηριστικά, ενώ νωρίτερα και η Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη αναφέρθηκε με περισσότερες λεπτομέρειες στο περιστατικό που της συνέβη.

Στη συνέχεια, η Άντζελα Ευριπίδη αποκάλυψε και την πρόταση που της είχε γίνει για να συμμετάσχει στο «Survivor».

«Μου έκαναν πρόταση να πάω στο δεύτερο "Survivor". Ήταν πολύ δελεαστική. Θα ήθελα ιδανικά να πάω να παίζω στα αγωνίσματα και μετά, όταν έφτανε η ώρα του ύπνου, να γύριζα σπίτι μου», είπε.

Σπύρος Μπιμπίλας: Θα βρεθεί στον εισαγγελέα να καταθέσει για όλες τις καταγγελίες

Στο εισαγγελέα θα βρεθεί ο Σπύρος Μπιμπίλας, πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, ώστε να καταθέσει για όλες τις καταγγελίες που έχει λάβει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά το «τσουνάμι» των καταγγελιών, η βεντάλια της έρευνας ανοίγει σε βάρος όλων όσοι στρέφονται εναντίον συναδέλφων τους. Θυμίζουμε πως η πρώτη μήνυση σε βάρος ηθοποιού - σκηνοθέτη έγινε από τον Βασίλη, ο οποίος δηλώνει πως βιάστηκε στα 15 του.

Ειδικότερα, ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Κώστας Σπυρόπουλος, ο οποίος διενεργεί την προκαταρκτική εξέταση με βάση τις δύο μηνύσεις που έχουν ήδη κατατεθεί για τέτοιες υποθέσεις, καλεί τη Δευτέρα ως μάρτυρα τον πρόεδρο του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρο Μπιμπίλα. Ο τελευταίος έχει στα χέρια του και αλλά στοιχεία, τα οποία πιθανώς να δείξουν μη παραγεγραμμένα αδικήματα.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι διευρύνεται ο κύκλος της εισαγγελικής έρευνας και ως προς άλλα πρόσωπα, ηθοποιούς - σκηνοθέτες, για τους οποίους οι καταγγελλόμενες πράξεις παραμένουν «ζωντανές». Αυτό σημαίνει ότι ο εισαγγελέας μπορεί να ασκήσει στη συνέχεια διώξεις, με βάση τις ενδείξεις τέλεσης αδικημάτων.