Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Το βίντεο - «καρφί» για το υπουργείο Πολιτισμού που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Πέταξε τις μπηχτές της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Το βίντεο - «καρφί» για το υπουργείο Πολιτισμού που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου προχώρησε σε ένα βίντεο - «καρφί» αναφορικά με το υπουργείο Πολιτισμού, το οποίο δεν παρέλειψε να σατιρίσει με τον δικό της τρόπο.

Η γνωστή ηθοποιός ήταν από τις πρώτες που υπερασπίστηκε και συμπαραστάθηκε στους συναδέλφους της, μετά τις αποκαλύψεις τους για περιστατικά βίας και παρενόχλησης.

Πολλοί είναι αυτοί, στο μεταξύ, που ζητούν, μετά την παραίτηση του Δημήτρη Λιγνάδη, και από την υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη να αναλάβει τις ευθύνες της και να παραιτηθεί και αυτή.

Η Ιωάννα είναι αρκετά ενεργή στα social media και φαίνεται να έχει ενοχληθεί που παραμένει σιωπηλό το υπουργείο Πολιτισμού. Έτσι, αποφάσισε να σατιρίσει με τον δικό της τρόπο τη στάση των ιθύνοντων, μέσω ενός βίντεο που ανέβασε στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram.

Η ηθοποιός έγραψε: «Περιμένοντας το υπουργείο Πολιτισμού να αναλάβει τις ευθύνες του»

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου το βίντεο «καρφί» για το Υπουργείο Πολιτισμού

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: «Καλό θα ήταν, όταν καταδικάζουμε κάθε μορφή βίας, να μην το συνοδεύουμε με το “αλλά"»

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου τοποθετήθηκε στις καταγγελίες των τελευταίων ημερών και έριξε το καρφί της, μέσω μιας φωτογραφίας.

Η γνωστή ηθοποιός φαίνεται να έχει παρακολουθήσει τις εξελίξεις με το κύμα καταγγελιών ηθοποιών και τραγουδιστών για σεξουαλική βία, παρενόχληση αλλά και εργασιακό εκφοβισμό.

Σε καθημερινή σχεδόν βάση, η Ιωάννα εκφράζει τη δική της προσωπική γνώμη, στηρίζοντας πάντα τους συναδέλφους της -όπως τις 3 ηθοποιούς που κατήγγειλαν πασίγνωστο ηθοποιό- αλλά και όλους όσοι έχουν βιώσει κακοποίηση.

Αυτή τη φορά, η καταξιωμένη ηθοποιός εξέφρασε τη διαφωνία της με αυτούς που καταδικάζουν κάθε μορφή βίας, αλλά στις προτάσεις τους προσθέτουν το «αλλά»!

Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά σε ένα instastory της: «Καλό θα ήταν, όταν "καταδικάζουμε κάθε μορφή βίας", να μην το συνοδεύουμε με το “αλλά…”. Στέκεται και μόνο του. (Για την ακρίβεια ισχύει πραγματικά μόνο, χωρίς γαρνιτούρα)».

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου ανάρτηση για σεξουαλική βία