Πέμπτη, 15 Απριλίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Αφοπλιστική η Ελεονώρα Μελέτη - «Ναι, δίνω βήμα σε τρανς γιατί μαθαίνω από εκείνους»

«Μη χάνεται το χρόνο σας στέλνοντας "παγιδευμένα" με δηλητήριο μηνύματα»

Αφοπλιστική η Ελεονώρα Μελέτη - «Ναι, δίνω βήμα σε τρανς γιατί μαθαίνω από εκείνους»
News 18.02.2021 16:43
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Η Ελεονώρα Μελέτη προχώρησε σε ένα απίστευτο ξέσπασμα, δίνοντας τη δική της απάντηση σε όλους όσοι την κατακρίνουν για τους καλεσμένους της.

Η εκπομπή της γνωστής παρουσιάστριας «Μεσάνυχτα», που φέτος προβάλλεται κάθε Τέταρτη στη 1 το βράδυ, δίνει το βήμα σε ανθρώπους με διαφορετικές σεξουαλικές προτιμήσεις να βγουν και να μιλήσουν ανοιχτά για οτιδήποτε τους απασχολεί.

Ωστόσο, πολλοί είναι αυτοί που κατακρίνουν την κίνηση αυτή και στέλνουν συνεχώς αρνητικά και επιθετικά μηνύματα στην Ελεονώρα Μελέτη, με την ίδια να δίνει μία αποστομωτική απάντηση, ενώ το βράδυ της Τετάρτης ο καλεσμένος της συγκλόνισε με τις δηλώσεις του.

Η ανάρτηση της Ελεονώρας Μελέτη για όλους όσοι κατακρίνουν τους καλεσμένους της εκπομπής της

«Ξέρετε κάτι; Ναι, καλώ στην εκπομπή ομοφυλόφιλους, γιατί μπορεί να έχουμε διαφορετικό γούστο, αλλά δεν έχουμε διαφορετικά δικαιώματα. Ναι, δίνω βήμα σε τρανς, γιατί μαθαίνω από εκείνους. Ναι, προβάλλω "αυτά τα πρότυπα", γιατί μου αρέσουν περισσότερο από άλλα πρότυπα που βρίσκουν τον χώρο τους κι αυτά στην τηλεόραση.

Όχι, δεν με απασχολεί η καταγωγή του διπλανού μου ούτε το χρώμα του ούτε τα κιλά του ή η ιδιαιτερότητά του, γιατί μιλάμε για ανθρώπους. Μιλάμε για ανθρώπινα όντα με ψυχή. Κι εσείς που μου στέλνετε επιθετικά μηνύματα, κατηγορώντας με ότι θα κάνω την κοινωνία "σκατά σαν τα μούτρα μου", ανθρώπινα όντα είστε και σας συμπονώ.

Σας ευχαριστώ που θεωρείτε πως έχω τη δύναμη να αλλάξω τον κόσμο, αλλά, αν κάτι θα τολμούσα να αλλάξω (αν μπορούσα), θα ήταν ο τρόπος που διαχειρίζεστε το δικαίωμα του διπλανού σας να έχει την άποψή του και να μπορεί να μιλά και να εκφράζεται ελευθέρα όπως εσείς. Μη χάνετε τον χρόνο σας στέλνοντας "παγιδευμένα" με δηλητήριο μηνύματα.

Δεν θα με αλλάξουν τα λόγια σας, γιατί αυτό που είμαι σήμερα το έχω αποφασίσει συνειδητά, χτίζοντας τον χαρακτήρα μου και την προσωπικότητά μου με τα χρόνια και συνειδητοποιώντας τι θέλω και τι δεν θέλω από εμένα προς τους ανθρώπους και από εκείνους προς τα εμένα».

Αφοπλιστική η Ελεονώρα Μελέτη

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ελεονώρα Μελέτη: «Κατήγγειλα ανάρμοστη συμπεριφορά και παραλίγο να χάσω τη δουλειά μου»

Ελεονώρα Μελέτη: «Με ρωτάτε γιατί δεν μιλάει κανείς και για την τηλεόραση»

Share