Παντελής Παντελίδης: Ξέσπασε ο αδερφός του - «Διανύουμε την εποχή που οι μάσκες πέφτουν...»

Συμπληρώνονται 5 χρόνια από το θανατηφόρο τροχαίο

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Παντελής Παντελίδης: Ξέσπασε ο αδερφός του - «Διανύουμε την εποχή που οι μάσκες πέφτουν...»

Έχουν περάσει πέντε χρόνια από τον χαμό του Παντελή Παντελίδη και ο αδερφός του ξέσπασε, αφού η οικογένειά του βρίσκεται ακόμα στα δικαστήρια ώστε να αποδοθεί δικαιοσύνη.

Η ανάρτηση του αδερφού τού Παντελή Παντελίδη

«Διανύουμε μια εποχή όπου οι μάσκες πέφτουν, άνθρωποι υπεράνω πάσης υποψίας προκάλεσαν τρόμο τυλιγμένοι μέσα στο πέπλο της εξουσίας τους.

Είναι όμως θαυμαστό το γεγονός πως όσοι δέχτηκαν οποιαδήποτε μορφή βίας ή κακοποίησης βρίσκουν το σθένος να μιλήσουν ανοιχτά και να λυτρωθούν ως έναν βαθμό από τις σκιές που τους ακολουθούν χρόνια.

Μακάρι η Δικαιοσύνη να φανεί τίμια απέναντι σε αυτά τα θύματα και όχι απούσα όπως στη δική μας περίπτωση. 5 χρόνια πριν, μια λίστα ονομάτων όσων παρευρίσκονταν εκείνο το βράδυ δόθηκε στη Δικαιοσύνη για να κληθούν και να καταθέσουν τα όσα ήξεραν, όμως ποτέ κανείς δεν κάλεσε αυτούς τους μάρτυρες για κατάθεση.

Και κάπου εδώ να σημειώσω το πιο σημαντικό. Μέσα σε αυτή τη λίστα ήταν και το όνομα του μάρτυρα που σήμερα χαρακτηρίστηκε ως “όψιμος”.Ο κύριος εισαγγελέας, αφού άνοιξε τον φάκελο της δικογραφίας και μελέτησε τον όγκο των στοιχείων, καθώς και τις επιστημονικές και πλήρως τεκμηριωμένες πραγματογνωμοσύνες των ειδικών επιστημόνων, είχε το χρέος να στείλει την υπόθεση σε δίκη και να κριθούν όλα εκεί και να φανεί εκεί η αλήθεια, πράγμα που δεν έκανε, ως όφειλε. Εμείς όμως οφείλαμε, να ακουστεί η αλήθεια.

Κάναμε ό,τι περνούσε από το χέρι μας, παλέψαμε με νύχια και με δόντια να βγει η αλήθεια, όμως ο κύριος εισαγγελέας έκλεισε τα αυτιά και τα μάτια του, ακυρώνοντας όλα τα τρανταχτά στοιχεία και τα λόγια τόσων ειδικών επιστημόνων που φωνάζουν για την αλήθεια. Την ίδια στιγμή, η Μίνα Αρναούτη κατέθεσε αγωγή κατά της οικογένειας του τραγουδιστή.

παντελής παντελίδης 5 χρόνια

Παντελής Παντελίδης: Η σπαρακτική ανάρτηση της μητέρας του για τα 5 χρόνια του χαμού του

Σήμερα, 18 Φεβρουαρίου, συμπληρώνονται 5 ολόκληρα χρόνια από τότε που ο Παντελίδης Παντελίδης έχασε τη ζωή του ύστερα από τροχαίο δυστύχημα και γι' αυτό η μητέρα του προχώρησε σε μια σπαρακτική ανάρτηση.

Ο θάνατος του γνωστού τραγουδιστή έχει προκαλέσει μια τεράστια πληγή, που ακόμη δεν έχει κλείσει, ειδικά για την οικογένειά του, κατά της οποίας, στο μεταξύ, η Μίνα Αρναούτη έστειλε αγωγή, ενώ πολλοί είναι αυτοί που ακόμη αφήνουν λουλούδια στο σημείο όπου έγινε το δυστύχημα.

Τα αγαπημένα του πρόσωπα σήμερα έχουν να αντιμετωπίσουν μια πολύ δύσκολη μέρα, καθώς σαν σήμερα το 2016 τον αποχαιρέτησαν για τελευταία φορά.

Έτσι, η μητέρα του, το πρωί, προχώρησε σε μια συγκινητική ανάρτηση, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία του Παντελή και γράφοντας στη λεζάντα: «Δεν υπάρχει μεγάλος καλλιτέχνης, αν δεν είναι πρώτα σπουδαίος άνθρωπος. Εσύ τα έχεις και τα δύο Λεβέντη μου γι' αυτό είσαι Αναντικατάστατος».