Δανάη Μπάρκα: «Είναι άσχημο να ακούς σχόλια και να σε τρελαίνουν να αδυνατίσεις»

Το ξέσπασμα της στον αέρα της εκπομπής

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Δανάη Μπάρκα: «Είναι άσχημο να ακούς σχόλια και να σε τρελαίνουν να αδυνατίσεις»

Το πρωί της Πέμπτης, η Δανάη Μπάρκα θέλησε να μοιραστεί ορισμένα παράπονα αναφορικά με τα σχόλια που ακούει για την εξωτερική της εμφάνιση αλλά και τα κιλά της.

Με αφορμή την αποκάλυψη της Κατερίνας Ζαρίφη για τα 18 κιλά που κατάφερε να χάσει, η εκπομπή «Πάμε Δανάη», φυσικά, σχολίασε τη νέα αυτή αλλαγή.

Ορμώμενη από αυτό, όμως, η Δανάη θέλησε να σχολιάσει και όλα αυτά που ακούει σχετικά με τα κιλά της αλλά και να δώσει τα συγχαρητήριά της στην Κατερίνα.

Έτσι, είπε συγκεκριμένα: «Είναι πολύ όμορφο, όταν κάποιος το παίρνει απόφαση, να το κάνει, και άσχημο όταν από την άλλη ακούς σχόλια και σε τρελαίνουν να αδυνατίσεις (όπως και εμένα), είσαι στα όρια της κρίσης. Πολύ ωραία η Κατερίνα, κούκλα και να κάνει ό,τι γουστάρει».

Δανάη Μπάρκα σχόλιο για κιλά

Νέο look για τη Δανάη Μπάρκα - Πιο ανανεωμένη από ποτέ το 2021

Η Δανάη Μπάρκα δείχνει πως το 2021 τη βρήκε πιο ανανεωμένη από ποτέ και όχι άδικα, αφού η φετινή σεζόν είναι η δική της! Μάλιστα, η παρουσιάστρια αποφάσισε να αλλάξει το look στα μαλλιά της και η αλλαγή αυτή της πάει πολύ!

Η νέα χρονιά αναμένεται να είναι πολύ διαφορετική από την προηγούμενη και έτσι όλοι έχουμε κάνει το δικό μας new year's resolution.

Η Δανάη Μπάρκα, από τη μεριά της, αποφάσισε να υποδεχθεί το νέο έτος με μια μικρή αλλαγή στην εμφάνισή της. Έχει δείξει άλλωστε πως έχει μία αδυναμία στις αλλαγές στα μαλλιά, αφού τα τελευταία χρόνια είδαμε πολλά διαφορετικά hair looks από εκείνη.

«Νέα χρονιά, νέο μαλλί, νέα πράγματα θα ρθουν, νέοι στόχοι, νέα χρώματα, νέα σχέδια.. όλα νέα. Το μόνο που οφείλουμε να κρατήσουμε ίδιο είναι η αισιοδοξία και το χαμόγελό μας», έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram η Δανάη Μπάρκα.

Δανάη Μπάρκα μαλλιά