Κατερίνα Γερονικολού: Νέες δηλώσεις μετά την αποκάλυψη για τον Κιμούλη - «Η καρδιά μου χτυπούσε σαν τρελή»

«Μετά την ένταση, ηρέμησαν τα "μυστικά" μου»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κατερίνα Γερονικολού: Νέες δηλώσεις μετά την αποκάλυψη για τον Κιμούλη - «Η καρδιά μου χτυπούσε σαν τρελή»

Η Κατερίνα Γερονικολού τρεις εβδομάδες μετά την αποκάλυψη της για την κακοποίηση που δέχτηκε από τον Γιώργο Κιμούλη, προχώρησε σε μια νέα ανάρτηση.

Η δημοφιλής ηθοποιός μετά την αποκάλυψη της Ζέτας Δούκα, έσπασε την σιωπή της και μοιράστηκε την δική της σοκαριστική εμπειρία με τον γνωστό σκηνοθέτη.

Έτσι, τρεις εβδομάδες μετά η ίδια θέλησε να εκφράσει τα συναισθήματα της και μέσα σε όλα αποκάλυψε πως αισθάνεται τυχερή που αποκαλύφθηκαν όλα όσα συμβαίνουν.

Η ανάρτηση της Κατερίνας Γερονικολού μετά την αποκάλυψη για τον Γιώργο Κιμούλη

«Αν δεν το έχεις νιώσει»

Αν δεν το έχεις νιώσει, πες ένα Δόξα τω Θεώ. Αν δεν το έχεις νιώσει, πες ένα ουφ και ανάσανε. Αν δεν το έχεις νιώσει, αφουγκράσου τον πόνο των δίπλα. Είναι στη διαπασών! Βάλε στη θέση τους το παιδί σου. (Ή το αγέννητο παιδί σου που φοβήθηκες να φέρεις στον κόσμο). Αν δεν το έχεις νιώσει, κάνε λίγο παραπέρα, θα έρθουν -άλλη στιγμή- άλλα σημαντικά να πεις και να κάνεις. Αν δεν το έχεις νιώσει.

Αν το έχεις νιώσει…
Την αθωότητά σου, μη τους τη χαρίσεις. Ο μικρούλης εαυτός σου, σου ανήκει.
Είσαι Εσύ. Ακόμα!

Στις 26/1/21 εξομολογήθηκα προσωπικές πληγές που δημιουργήθηκαν στην επαγγελματική μου ζωή. Η καρδιά μου χτυπούσε σαν τρελή. Αλλά μετά την ένταση, ηρέμησαν τα «μυστικά» μου… Με «παρέσυραν» σε αυτή την παρορμητική αλλά ζωογόνο απόφαση, δυνατές γυναίκες, δυνατοί άνθρωποι. Όσα ακολούθησαν, όσα βγήκαν στο φως, ντρέπομαι που το λέω, με έκαναν να αισθάνομαι-σχεδόν- τυχερή.

*Αλλάζει κάτι.
Μην αφήσεις αυτή την ευκαιρία να περάσει…
Είμαστε το δίχτυ ασφαλείας σου.
Η κοινωνία είναι έτοιμη για σένα.
Μη φοβάσαι”.

Κατερίνα Γερονικολού για κιμούλη