Έλλη Κοκκίνου: «Την ήξερα χρόνια την ιστορία της Μπότση! Συνέβη το 1994»

«Δεν το είχε πει ούτε στους γονείς της»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έλλη Κοκκίνου: «Την ήξερα χρόνια την ιστορία της Μπότση! Συνέβη το 1994»

Η 'Ελλη Κοκκίνου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2night show, όπου έκανε μια σπάνια εξομολόγηση για την προσωπική της ζωή. Επίσης, μίλησε για την καλή της φίλη Τζένη Μπότση, η οποία πριν λίγες εβδομάδες κατήγγειλε σεξουαλική παρενόχληση από γνωστό ηθοποιό.

Μάλιστα, η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην καριέρα της ενώ θυμήθηκε και τις στιγμές που μοιράστηκε με τον Αντώνη Βαρδή. Με αφορμή την επανεκτέλεση του πρώτου τραγουδιού που της έγραψε, διηγήθηκε την ιστορία που κρύβεται πίσω από αυτό και γιατί είναι τόσο ιδιαίτερο για εκείνη.

Συγκεκριμένα, το 1996, η Έλλη Κοκκίνου συνεργάστηκε για πρώτη φορά με τη Sony Music Greece και τον Νοέμβριο του 1998 κυκλοφόρησε το πρώτο της cd single με τίτλο "Κάποια Μέρα" που αποτελείται από δύο τραγούδια, με το ομότιτλο τραγούδι να σημειώνει επιτυχία στο ραδιόφωνο. Η μουσική ήταν του Αντώνη Βαρδή και οι στίχοι είχαν γραφτεί από τη Γιούλα Γεωργίου, ενώ από τον Μάνο Τσιλιμίδη στο "Όσο Κι Αν Πεθαίνω".

Η εξομολόγηση της Έλλης Κοκκίνου για την Τζένη Μπότση

Έλλη Κοκκίνου The 2night show για Μπότση

Η Τζένη Μπότση μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στην φίλη της, ηθοποιό Τζένη Μπότση, αλλά και στις πρόσφατες καταγγελίες για παρενόχληση και βία στο χώρο του θεάτρου.

«Είμαστε φίλες με την Τζένη από το 1998. Την ήξερα την ιστορία χρόνια και αυτό αν θυμάμαι καλά συνέβη το 1994. Δεν το είχε πει ούτε στους γονείς της, ήταν κάτι πολύ βαρύ. Το είχε πει σε πολύ δικούς της ανθρώπους που ήξερε ότι θα το κρατήσουν επτασφράγιστο μυστικό. Το κουβαλούσε πολλά χρόνια και όταν το κατήγγειλε ένιωσα πολύ το άγχος της».

«Θεωρούμαι τυχερή, δεν μου έχει τύχει και δεν έχω ακούσει κάτι από τον χώρο μου», απάντησε στην ερώτηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου, στο αν έχει βιώσει παρόμοιο περιστατικό. Βέβαια, έχει δεχτεί "πόλεμο" από άλλους τραγουδιστές.

Ακολουθείστε την Ελένη Ζουγανέλη στο Instagram