Σπύρος Σταμούλης: «Αν δεν είχε γίνει η δουλειά μου με τον Καποδίστρια μπορεί να μην γινόμουν ηθοποιός»

Αποκαλυπτικός για τον ρόλο τους στις Άγριες Μέλισσες

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Σπύρος Σταμούλης: «Αν δεν είχε γίνει η δουλειά μου με τον Καποδίστρια μπορεί να μην γινόμουν ηθοποιός»

Καλεσμένος στο The 2night show και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν, το βράδυ της Πέμπτης ο Σπύρος Σταμούλης, πρωταγωνιστής στη σειρά Άγριες Μέλισσες.

Ο ηθοποιός μίλησε για την προσωπική του ζωή αλλά και την ενασχόληση του με την υποκριτική, μάλιστα αποκαλύπτει πως ο ρόλος του Καποδίστρια ήταν αυτός που του έδωσε δύναμη να συνεχίσει.

Οι αποκαλύψεις του Σπύρου Σταμούλη

«Αν δεν είχε γίνει η δουλειά μου με τον Καποδίστρια μπορεί να μην γινόμουν ηθοποιός. Θεωρώ τιμή μου που θέλησαν να ενσαρκώσω τον κυβερνήτη» είπε.

«Σπούδαζα στην ΑΣΟΕΕ όταν μια φίλη μου είπε να πάω σε μια ερασιτεχνική θεατρική ομάδα και μου άρεσε πάρα πολύ. Ήταν τόσο ωραίο που θέλησα να δώσω εξετάσεις».

Περνώντας στις «Άγριες Μέλισσες» ανέφερε ότι έκανε έρευνα για να μπορέσει να αποδώσει τον ρόλο του εισαγγελέα και ότι ήταν απαιτητικό να αποτυπώσει την ψυχρότητά του ως χαρακτήρα. Θυμίζουμε πως έχουμε spoiler για τις Άγριες Μέλισσες!

Άγριες Μέλισσες - Σπύρος Σταμούλης: Αποκαλύπτει αν θα κάνει φόνο ο Βόσκαρης

Καλεσμένος στο Πρωινό ήταν ο ηθοποιός από τις Άγριες Μέλισσες, Σπύρος Σταμούλης. Μεταξύ άλλων, ο πρωταγωνιστής ρωτήθηκε για spoil.

«Θέλω πάρα πολύ να βάλω τον Βόσκαρη στη φυλακή, ελπίζω να τα καταφέρω. Είμαστε κοντά, αλλά υπάρχουν διάφορες εξελίξεις και θα έχει πολύ ενδιαφέρον», είπε ο Σπύρος Σταμούλης.

Στην ερώτηση για το αν ο Μάνος Βόσκαρης θα κάνει φόνο, ο ηθοποιός απάντησε αμήχανα: «Θα είναι καθηλωτικό αυτό που θα δείτε, υπάρχει μια τέτοια περίπτωση. Γιατί να κάνω spoiler τώρα»;

«Με την Πηνελόπη έχουμε τις δυσκολίες μας», παραδέχτηκε ο Σπύρος Σταμούλης και η Φαίη Σκορδά δεν έχασε ευκαιρία να ρωτήσει: «Θα δει ο μπαμπάς σου την Πηνελόπη με τον Μελέτη να φιλιούνται»;

Χαμογελώντας, ο ηθοποιός είπε: «Κάτι θα δει κι αυτός. Μην τα αποκαλύψουμε και όλα»!