Νίκος Αναγνωστόπουλος: «Λυπήθηκα που δεν υπήρχε ''συνέχεια'' στη δουλειά μου»

«Μετά τη σειρά «Παρθένα ζωή» πέρασε 1 χρόνος χωρίς πρόταση»

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Νίκος Αναγνωστόπουλος: «Λυπήθηκα που δεν υπήρχε ''συνέχεια'' στη δουλειά μου»

O Νίκος Αναγνωστόπουλος, ο ηθοποιός που έγινε γνωστός μέσα από τα βιντεάκια του στο Instagram βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ο ηθοποιός, που εμπνέεται από τις σχέσεις των ζευγαριών και φτιάχνει χιουμοριστικά βίντεο, αρχικά δήλωσε πως όνειρο του είναι να συμμετάσχει σε ένα από αυτά η Ελένη Μενεγάκη ή η Ιωάννα Μαλέσκου.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη σειρά Παρθένα Ζωή και την απογοήτευση του μετά το τέλος της, αφού δεν ήρθε άλλη πρόταση για δουλειά.

«Μόλις τελείωσε η σειρά ήρθαν τα πάνω κάτω, δεν ήξερα που πάω. Με έπιασαν ανασφάλειες και δεν είχα καλή ψυχολογία τότε. Πέρασε ένας χρόνος, δεν ερχόταν κάποια πρόταση κι είπα Νίκο τι κάνεις; Ίσως μία αδικία, ένα παράπονο γιατί έλεγα ότι είμαι καλός και το θέλω αυτό.

Είπα θα σταθώ ξανά στα πόδια μου γερά και δυνατά κι είπα τι μπορώ να κάνω. Ξεκίνησα το Youtube, που ήταν πολύ δύσκολο και μετά έκανα γρήγορα κωμικά βιντεάκια για να δείξω και την ιδιότητα του ηθοποιού. Μόλις έμαθα το μοντάζ εκτοξεύθηκα γιατί δεν κυνηγούσα πλέον τους μοντέρ να μου τα κάνουν, τα είχα όλα στα χέρια μου.

Συγκινούμαι πάντα γιατί πέρασα πολλά και το αγαπώ αυτό. Από τα 19 μου που σπούδαζα έλεγα στους γονείς μου ότι θέλω να γίνω ηθοποιός. Και μετά με όλα αυτά δεν μπορούσα να το διαχειριστώ. Υπάρχει παράπονο γιατί δεν ήρθε μια συνέχεια και δεν ξέρω γιατί, ίσως ήταν συμπτωματικό ή ήταν κι οι συμπάθειες και δεν δημιουργήθηκαν οι κατάλληλες σχέσεις.

Είμαι 33 κι αν δεν είχα πιάσει αυτήν την κατάσταση στα χέρια μου, θα ήμουν στα 33 χωρίς να έχω κάνει τίποτα. Θα προσπαθώ και τα παιδιά που κάνουν τα πρώτα τους βήματα και δεν έχουν ανταπόκριση, θα τους πω πάντα να προσπαθούν γιατί η ζωή είναι μια διαδρομή ακόμα κι όταν είναι γονατισμένοι. Το πρώτο βήμα είναι το πιο σημαντικό.» Μάθετε όσα αποκάλυψε ο επόμενος καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου, Σπύρος Σταμούλης.

Λίγα λόγια για τον Νίκο Αναγνωστόπουλο

Ο Νίκος Αναγνωστόπουλος γεννήθηκε 8 Ιουλίου 1987 στην Αθήνα. Το 2012 αποφοίτησε από την Ανώτερα Σχολή Δραματικής Τέχνης "Πραξη Επτά". Τα πρώτα του βήματα στον χώρο της υποκριτικής τα έκανε μέσω του κινηματογράφου και του θεάτρου συμμετέχοντας στην ταινία μικρού μήκους "Huthing Frogs:" βατράχια κυνήγι", στην ταινία μεγάλου μήκους "Αυτό Tetris Feeling" και στις θεατρικές παραστάσεις "Η ζωή μου στην τέχνη", "Στα σκοτεινά" και "Οι ένοχοι".

Έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό το 2017, ενσαρκώνοντας τον ρόλο του Διονύση Καλλέργη στην καθημερινή κωμική του ANT1 Παρθένα Ζωή.