Θύμα απάτης ο Κωνσταντίνος Βασάλος - «Προσοχή! Δεν έχω καμία σχέση»

Η ανάρτηση του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Θύμα απάτης ο Κωνσταντίνος Βασάλος - «Προσοχή! Δεν έχω καμία σχέση»

Θύμα απάτης έπεσε ο Κωνσταντίνος Βασάλος και θέλησε να προειδοποιήσει τους διαδικτυακούς του φίλους για να μην την πατήσουν. Για αυτό λοιπόν, έκανε γνωστό το γεγονός μέσα από μια ανάρτηση του.

Συγκεκριμένα, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δημοσίευσε την απάτη που έχει στηθεί εις βάρος του και ενημέρωσε πως η εν λόγω σελίδα είναι παραπλανητική και επικίνδυνη.

«Προσοχή! Μεγάλη απάτη! Δεν έχω καμία σχέση με αυτά τα προϊόντα! Η συγκεκριμένη σελίδα είναι παραπλανητική και επικίνδυνη», έγραψε.

Να σημειώσουμε πως ο Κωνσταντίνος Βασάλος είναι φαν του Survivor 4 και οι περισσότερες αναρτήσεις του αφορούν το παιχνίδι.

Κωνσταντίνος Βασάλος θύμα απάτης

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη διαψεύδει τις φήμες γάμου με τον Βασάλο - «Δεν παντρευόμαστε γιατί...»

Πολλοί ήταν αυτοί που θέλανε την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον Κωνσταντίνο Βασάλο να παντρεύονται στο νέο έτος, με την πρώτη όμως να διαψεύδει όλες τις σχετικές φήμες.

Οι δύο πρώην παίκτες του Survivor είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της σόου μπιζ. Είναι χρόνια μαζί και μάλιστα συγκατοικούν. Για τον λόγο αυτόν, οι φήμες που τους θέλουν να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας, ολοένα και φούντωναν.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μίλησε στην εφημερίδα ON time και την Σάσα Σταμάτη και διέψευσε όλα όσα ακούγονται για τον φημολογούμενο γάμο τους.

Η ίδια είπε: «Δεν παντρευόμαστε το 2021, γιατί δεν είναι προγραμματισμένο να γίνει κάτι τέτοιο. Όπως τα φέρει η ζωή και η στιγμή. Εδώ δεν ξέρουμε τι θα γίνει αύριο.»

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος είναι ένα από τα πιο αγαπημένα και ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και μετράνε μαζί αρκετά χρόνια κοινής πορείας.

Παράλληλα, αποκάλυψε τι είναι αυτό που θαυμάζει στον Κωνσταντίνο Βασάλο: «Θαυμάζω την υπομονή και την ψυχραιμία του.» ενώ μίλησε και για τα επαγγελματικά της: «Αυτή την περίοδο ασχολούμαι με την εταιρεία μου. Είναι e-shop με αθλητικά ρούχα και δόξα τω Θεώ, παρ’ όλη την κατάσταση, πηγαίνουμε καλά.»

Έγκυος η Ευρυδίκη Βαλαβάνη;

Χαμός επικρατεί από χθες στο βράδυ στο διαδίκτυο με την εμφάνιση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη στο live του J2us. Πολλά είναι τα σχόλια που αναρωτιούνται μήπως είναι έγκυος, αφού η κοιλιά της ήταν φουσκωμένη.

Συγκεκριμένα, στο Q&A που πραγματοποίησε στο Instagram η Soula Glamourous, δέχτηκε πολλές ερωτήσεις από followers της, αν η δημοσιογράφος περιμένει παιδί.

Η ίδια έσπευσε να απαντήσει λέγοντας πως δεν ξέρει, ωστόσο όποια τρώει παραπάνω και πετάει η κοιλιά της, όλοι λένε ότι είναι έγκυος και έχει κουράσει.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη έγκυος

Ευρυδίκη Βαλαβάνη J2us φουσκωμένη κοιλιά

Κανείς ωστόσο δεν ξέρει τι ισχύει και τι όχι. Μπορεί να έφαγε τελικά λίγο παραπάνω και να φούσκωσε - δείτε τι συνέβη στο J2us. Ωστόσο, αν τελικά ισχύει και είναι έγκυος θα το μάθουμε όλοι όταν αποφασίσει να το πει.