Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Είδε την υπερπολυτελή βίλα του Battle Of Couples και αποκαλύπτει όσα θα παρακολουθήσουμε

Πρεμιέρα στις 25/2

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Είδε την υπερπολυτελή βίλα του Battle Of Couples και αποκαλύπτει όσα θα παρακολουθήσουμε

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μέσα από την εκπομπή της Pop up αποκάλυψε όσα θα δούμε στο Battle of Couples το οποίο ξεκινάει στις 25 Φεβρουαρίου.

Oι αποκαλύψεις για το Battle Of Couples

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια είπε ότι έχει δει φωτογραφίες από την υπερπολυτελή βίλα που θα μένουν τα δώδεκα ζευγάρια, και είναι υπέροχη. Το Battle of the Couples έχει κάποια πολύ ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που το διαφοροποιούν από οτιδήποτε έχουμε δει έως τώρα! Οι συμμετέχοντες μπαίνουν στη βίλα ως ζευγάρια, δεν τους λείπει το φαγητό ή οτιδήποτε άλλο και ζουν σε ένα πολύ ωραίο περιβάλλον με όλες τις ανέσεις.

Όμως, για να καταφέρουν να φτάσουν μέχρι το τέλος και να φύγουν με το μεγάλο χρηματικό έπαθλο, πρέπει να παραμείνουν ενωμένοι! Η σχέση τους πρέπει να στηρίζεται σε 6 βασικά θεμέλια!

ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ-ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ-ΑΦΟΣΙΩΣΗ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ-ΑΝΤΟΧΗ. Μόνο έτσι θα καταφέρουν να ανταπεξέλθουν στις δοκιμασίες του BOTC, που στηρίζονται σε αυτά ακριβώς τα θεμέλια. Tα ζευγάρια βρίσκονται ήδη στη βίλα, και εμείς σας παρουσιάζουμε το ένα από αυτά.

battle of couples ηλιάνα παπαγεωργίου

Battle of Couples: Όταν ο Κώστας έκανε πρόταση γάμου στην Κρίστη στον αέρα του The Voice

Ο Κώστας και η Κρίστη είναι ένα ζευγάρι που θα δούμε στο Battle of the couples, τους οποίους όμως τους έχουμε ήδη γνωρίσει από την on air πρόταση γάμου στο The Voice.

Τα δύο παιδιά έρχονται από τη Θεσσαλονίκη, είναι μαζί 3 χρόνια και συγκατοικούν τον τελευταίο 1,5 χρόνο.

Ο Κώστας έχει κάνει πολλές δουλειές μέχρι τώρα: από τεχνικός αγωνιστικών αυτοκινήτων μέχρι παραγωγός μουσικών events. Σε ένα event γνωρίστηκε με την Κρίστη, ό,τι καλύτερο του έχει συμβεί εν ώρα εργασίας, όπως λέει και ο ίδιος.

Η Κρίστη έχει σπουδάσει αγγλική φιλολογία και μουσική, μιλάει 5 γλώσσες κι ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι. Το ζευγάρι μοιράζεται το ίδιο πάθος για τη μυθολογία, τη φιλοσοφία και την αυτοβελτίωση.

Μάλιστα, στην διάρκεια του The Voice που συμμετείχε η Κρίστη ο Κώστας γονάτισε μπροστά της και της ζήτησε να περάσουν το υπόλοιπο της ζωής τους μαζί.

Από το γεγονός ότι ακόμη δεν έχουν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας αλλά κι από δηλώσεις που έχει κάνει ο Κώστας σχετικά με τον θεσμό του γάμου, φαίνεται ότι θα αργήσει ως γεγονός… Κι οι δύο δεν ανέχονται τις αερολογίες και θεωρούν ότι ξεχωρίζουν από το πλήθος. Άραγε θα καταφέρουν στο νέο ριάλιτι να περάσουν αυτές τις δοκιμασίες;