Άκης Πετρετζίκης: Τα πρώτα λόγια για τον ερχομό του μωρού του - «Ανυπομονούμε»

Απάντησε σε ευχές

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Άκης Πετρετζίκης: Τα πρώτα λόγια για τον ερχομό του μωρού του - «Ανυπομονούμε»

Εδώ και λίγες μέρες έχει γίνει γνωστό πως ο Άκης Πετρετζίκης θα γίνει για πρώτη φορά μπαμπάς σε αγοράκι και ο ίδιος μέσα από ένα live streaming απάντησε σε σχετική ερώτηση που του έκαναν.

Ο σεφ, που έχει κρατήσει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, μέσα από ένα live streaming στο Instagram απάντησε σε ερωτήσεις σχετικά με την μαγειρική αλλά δεν έλειψαν και οι ευχές που του έστειλαν οι followers του για τα χαρμόσυνα νέα, έτσι απάντησε χαμογελαστός σε μια από αυτές.

«Γεια σου Άκη της καρδιάς μας, με το καλό το μωρό σας» ήταν το μήνυμα ενός follower. «Με το καλό και αυτό… Ανυπομονούμε…» αρκέστηκε να πει με μια μικρή αμηχανία ο σεφ ο οποίος εδώ και τρείς μέρες δεν έχει ρεύμα στο σπίτι του εξαιτίας της κακοκαιρίας.

άκης πετρετζίκης απαντά για την εγκυμοσύνη πρώτη φορά

Αυτή είναι η εγκυμονούσα σύντροφος του Άκη Πετρετζίκη

Πατέρας για πρώτη φορά θα γίνει ο Άκης Πετρετζίκης, καθώς η σύντροφος του είναι έγκυος. Η αποκάλυψη έγινε χθες και από τότε επικρατεί χαμός στα social media.

Η εκπομπή Έλα χαμογέλα, έκανε γνωστό πως η εκλεκτή της καρδιάς του σεφ δεν έχει καμία σχέση με τον χώρο της μαγειρικής ή της showbiz, αλλά εργάζεται ως νοσοκόμα.

Το όνομα της είναι Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ και είναι μια μελαχρινή κούκλα. Πριν από λίγο καιρό το ζευγάρι μάλιστα, αναζητούσε ένα σπίτι στη Γλυφάδα για να ξεκινήσει τη νέα του ζωή σαν γονείς.