Κρατερός Κατσούλης: «Έχουν δρομολογηθεί κάποια πράγματα! Παίρνουν την νομική οδό»

«Είμαστε όλοι μαζί! Ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κρατερός Κατσούλης: «Έχουν δρομολογηθεί κάποια πράγματα! Παίρνουν την νομική οδό»

Ο Κρατερός Κατσούλης στην έναρξη της εκπομπής Στην φωλιά των κου κου, θέλησε να αναφερθεί στο θέμα που είναι κύρια συζήτηση στις εκπομπές και όχι μόνο. Δηλαδή στις καταγγελίες στο χώρο της υποκριτικής σκηνής.

Ο παρουσιαστής - ηθοποιός, από την πρώτη στιγμή στήριξε τα θύματα που έχουν υποστεί σεξουαλική παρενόχληση και βία από συναδέλφους.

Σήμερα λοιπόν 19/2, ο Κρατερός Κατσούλης λίγο πριν ξεκινήσει η ροή της θεματολογίας δήλωσε: «Είμαστε όλοι μαζί. Μείναμε λίγο πίσω στην ενημέρωση εξαιτίας του χιονιού, τις εξελίξεις τις γνωρίζετε και προχωρούν. Ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει».

«Έχουν δρομολογηθεί κάποια πράγματα. Στηρίζουμε και θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε. Παίρνουν την νόμιμη οδό και θα στηρίξουμε μέχρι τέλους!», συνέχισε.

Κρατερός Κατσούλης Στην φωλιά των κουκου

Επέστρεψε στους ΚουΚου ο Κρατερός Κατσούλης - «Είμαι καλά, ήταν προληπτικό»

Ο Κρατερός Κατσούλης επέστρεψε Στην φωλιά των ΚουΚου το πρωί της περασμένης Πέμπτης και εξήγησε πως αναγκάστηκε να λείψει προληπτικά για ένα διάστημα καθώς αυτό προστάζει το πρωτόκολλο του YFSF.

Η Κατερίνα Καραβάτου είχε ενημερώσει εδώ και μέρες πως ο σύζυγός της θα αναγκαστεί να μπει σε προληπτική καραντίνα λόγω του κρούσματος που εντοπίστηκε στο παιχνίδι μεταμφιέσεων του ΑΝΤ1.

Σήμερα ωστόσο ο παρουσιαστής γύρισε και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο θέμα των καταγγελιών που έχει απασχολήσει την κοινή γνώμη τις τελευταίες μέρες.

«Είναι αυτές οι μικρές στιγμές που κάνουν τη ζωή μας πιο όμορφη, αυτό που μπορεί κανείς να ξαναβρεθεί με τους αγαπημένους του…Είμαι καλά ήταν προληπτικό. Είναι το πρωτόκολλο έτσι που έπρεπε όλοι οι άνθρωποι του YFSF να είμαστε εκτός. Επιστρέφουμε όλοι στη θέση μας.

Τα καλά νέα είναι ότι είμαστε 1800 και αυξανόμαστε. Γνωρίζετε πολύ καλά τι συμβαίνει για όλες αυτές τις καταγγελίες, για όλα τα σχόλια που έχουν γραφτεί, όλοι αναμένουμε να δούμε τις εξελίξεις. Προσωπικά έχει τοποθετηθεί ο καθένας μέσα από τους προσωπικούς του λογαριασμούς… Είναι η στιγμή που πρέπει όλοι να μιλήσουμε» ανέφερε ο Κρατερός Κατσούλης.