Παραμένει στο νοσοκομείο η Χριστίνα Μπόμπα

Το μήνυμα του Σάκη Τανιμανίδη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Παραμένει στο νοσοκομείο η Χριστίνα Μπόμπα

Στο νοσοκομείο βρίσκεται ακόμη η Χριστίνα Μπόμπα και την είδηση έκανε γνωστή ο Σάκης Τανιμανίδης με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Η εγκυμονούσα η οποία διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της, αντιμετώπισε την Κυριακή έντονους κοιλιακούς πόνους, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να μεταφερθεί στην κλινική.

Ωστόσο, όπως έκανε γνωστό ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1, η Χριστίνα Μπόμπα εξακολουθεί να βρίσκεται στο νοσοκομείο, καθώς όπως φαίνεται οι πόνοι την ταλαιπωρούν ακόμη.

«Μετά από αρκετά μπες - βγες, είμαστε ακόμα εδώ...ελπίζω όχι για πολύ», έγραψε ο Σάκης Τανιμανίδης στην ανάρτηση του.

νοσοκομείο Χριστίνα Μπόμπα

Σάκης Τανιμανίδης: «Δυσκολευτήκαμε να κάνουμε παιδάκι με την Χριστίνα Μπόμπα»

Καλεσμένος στο Πρωινού βρέθηκε ο Σάκης Τανιμανίδης, λίγο διάστημα μετά την είδηση πως με την Χριστίνα Μπόμπα θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς σε δίδυμα. Ο παρουσιαστής που υπέγραψε στον ΑΝΤ1 και θα παρουσιάσει τη Φάρμα, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στις δυσκολίες που αντιμετώπισαν μέχρι να μείνει έγκυος η γυναίκα του.

Επίσης, τηλεφωνικά μίλησε και η μητέρα του κυρία Ματούλα, η οποία αποκάλυψε το πώς της ανακοίνωσε ο γιος της ότι θα γίνει γιαγιά.

«Δυσκολευτήκαμε αρκετά. Σε αριθμό δε θυμάμαι πόσες ήταν οι προσπάθειες. Όταν παντρευτήκαμε είπαμε να κάνουμε ένα παιδάκι. Δεν ήρθε τόσο εύκολα. Πέρασε καιρός. Ξέρω για όλα τα ζευγάρια πως είναι δύσκολο, αλλά ήρθε και μετά τα ξεχνάς όλα. Αυτό πέφτει κυρίως πάνω στη γυναίκα. Η γυναίκα είναι αυτή που κάθε μήνα κάνει το τεστ. Το κάνει προσωπικό, το κάνει δικό της. Ο άντρας απλά είναι δίπλα και περιμένει. Λάθος της να το προσωποποιεί.

Δεν είναι μπαμ και κάτω. Και όλα καλά να είναι, υπάρχει ένα ποσοστό επιτυχίας. Δε ζήσαμε κάποιο δράμα. Δυσκολευτήκαμε να κάνουμε παιδάκι, όπως χιλιάδες κόσμος. Αυτό που θέλω να πω στον κόσμο είναι ότι και αν δυσκολεύονται να κάνουν παιδί, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα θα το λύσουν οι γιατροί και αν δεν υπάρχει, κάποια στιγμή θα έρθει. Και όταν θα έρθει θα είναι σα να μη πέρασε μια μέρα. Όταν το μάθαμε πιάσαμε τα ζουμιά» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Σάκης Τανιμανίδης.