Ο Χάρης Ρώμας απαντά για την παρεξήγηση με τους Ράδιο Αρβύλα - «Το να σου προσάπτουν παιδοφιλία είναι ακραίο»

Αρκετά ενοχλημένος ο ηθοποιός από τα ψευδή δημοσιεύματα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ο Χάρης Ρώμας απαντά για την παρεξήγηση με τους Ράδιο Αρβύλα - «Το να σου προσάπτουν παιδοφιλία είναι ακραίο»

Ο κακός χαμός έχει γίνει τις τελευταίες μέρες με τον Χάρη Ρώμα, τον οποίο θέλουν τα δημοσιεύματα να εμπλέκεται σε περιστατικά παιδοφιλίας ενώ την ίδια στιγμή να έχει μια φημολογούμενη κόντρα με τους Ράδιο Αρβύλα.

Ο δημοφιλής ηθοποιός έχει εκφράσει δημόσια την ενόχληση του ενώ έχει ανακοινώσει πως πρόκειται να κινηθεί νομικά προς όλους αυτούς που τον κατηγορούν άδικα.

Ο Χάρης Ρώμας απαντά για την παρεξήγηση με τους Ράδιο Αρβύλα

Στην ιστορία αυτή έχει εμπλακεί και η εκπομπή των Ράδιο Αρβύλα και τον Αντώνη Κανάκη, με πολλούς να υποστηρίζουν πως το συγκεκριμένο ψευδές δημοσίευμα είχε προβληθεί στην εν λόγω εκπομπή. Ο παρουσιαστής όμως διέψευσε όλες τις κατηγορίες.

Σήμερα το πρωί, ο Χάρης Ρώμας συνδέθηκε τηλεφωνικά στο Ευτυχείτε και απάντησε τόσο για τους Ράδιο Αρβύλα όσο και τις φήμες περί παιδεραστίας.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Η αλήθεια είναι ότι εξοργίστηκα γιατί το να σου προσάπτουν παιδοφιλία είναι ίσως το πιο ακραίο πράγμα, αυτό δεν γίνεται έτσι. Εξήγησα ότι επειδή γίνεται όλη αυτή η ιστορία με το metoo, η οποία έχω πει ότι από την πρώτη στιγμή καλώς γίνεται… είναι σχεδόν σίγουρο ότι κάποιες ιστορίες έχουν συμβεί αφού διασταυρώνονται από πολλά άτομα.

Αυτό που συμβαίνει με το metoo είναι ότι θα πρέπει να το υποστούμε όλο για να γίνει αυτή η κάθαρση που λέμε και της παιδοφιλίας της πραγματικής. Θα υποστούμε όλη την διαδικασία, η οποία έχει ότι άνθρωποι θα κάνουν ψευδείς καταγγελίες για να βρεθούν στην τηλεόραση. Έχει από όλα το φάσμα πλέον, όλοι έχουν το δικαίωμα να μιλήσουν και καλά κάνουν. Υπάρχει και η χειρότερη περίπτωση κάποιων που θέλουν να είναι στο παιχνίδι με βρώμικο τρόπο όπως αυτή η φυλλάδα, η οποία από αυτό τον τρόπο επιβιώνει.

Επειδή κατά διαστήματα διάφορες σατιρικές εκπομπές όπως οι αγαπημένοι μου Ράδιο Αρβύλα το τόνισα αυτό έχουν παίξει βιντεάκια από εκπομπές που κάνει πλάκα αυτός στο διαδίκτυο… ο Αντώνης το κατάλαβε με πήρε τηλέφωνο και με χαροποίησε γιατί κινητοποιήθηκε για να καταλάβει περί τίνος πρόκειται. Είναι φίλοι και πολύ αξιόλογοι, κάνουν σάτιρα δυναμική και ωραία δεν έχει θέση κατά την γνώμη μου η χρησιμοποίηση αυτού του ατόμου…δεν υπάρχει παρεξήγηση» κατέληξε λέγοντας ο Χάρης Ρώμας. Για τα εν λόγω δημοσιεύματα που αφορούν τον ηθοποιό απάντησε και η Έφη Ρασσιά!

Χάρης Ρώμας: «Έχω τη μητέρα μου που διαβάζει ξαφνικά ένα εξώφυλλο που λέει ''παιδόφιλος''»

Ο Χάρης Ρώμας μίλησε, το πρωί της Πέμπτης, στο «Πάμε Δανάη» και ξέσπασε για τα εξώφυλλο που τον αποκαλούσαν παιδεραστή.

«Όταν είδα το πρωτοσέλιδο, σοκαρίστηκα αλλά αυτό κράτησε πολύ λίγο, γιατί δεν υπάρχει τίποτα που θα μπορούσε να μου προσάψει κανείς. Ό,τι έχω κάνει στη ζωή μου, ήταν πάντα ηθικά και κοινωνικά αποδεκτά, πάντα. Εννοείται ότι ακολουθούμε όλη τη νόμιμη διαδικασία, αστικά και ποινικά με δύο εξαιρετικούς δικηγόρους…

Δεν είναι γραφικό να βγαίνει ο άλλος και να πουλάει παραμύθια σε αυτό το πολύ λίγο κοινό που απευθύνεται… Βγαίνει και κράζει και 'κονομάει στις πλάτες αυτών των λίγων χιλιάδων ανθρώπων, που είναι ένα μόνιμο αναγνωστικό κοινό, που θρέφει αυτον και τους γύρω του μια χαρά», είπε χαρακτηριστικά ο Χάρης Ρώμας και συνέχισε:

«Έχω τη μητέρα μου που διαβάζει ξαφνικά ένα εξώφυλλο που λέει "παιδόφιλος", έχοντας αγκαλιά το βαφτιστήρι και ανιψάκι της Άννας Χατζησοφιά, της πιο στενής μου συνεργάτιδας. Οι γονείς του παιδιού που μας έχουν φωτογραφίσει σε ένα γεύμα στο σπίτι της Άννας πανικοβάλλονται, γιατί δεν ξέρουν οι άνθρωποι πώς να το χειριστούν. Βλέπουν το παιδί τους σε ένα εξώφυλλο και κάνουν και αυτοί αγωγή…

Αυτό είναι πρόστυχο, σιχαμερό και χυδαίο. Είναι και εγκληματική ενέργεια να έχεις βάλει επιφυλλίδα και λεζάντα από πάνω ότι όλοι αυτοί οι ανώμαλοι θα έχουν το τέλος του σφαγιασθέντος Νίκου Σεργιανόπουλου».