Χάρης Ρώμας: «Ο άνθρωπος αυτός είναι διεστραμμένος, θα καταδικαστεί!»

Ξεσπά για άτομο που τον συκοφαντεί με ψεύτικα δημοσιεύματα

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Χάρης Ρώμας: «Ο άνθρωπος αυτός είναι διεστραμμένος, θα καταδικαστεί!»

Στην εκπομπή Ευτυχείτε μίλησε το πρωί της Παρασκευής ο Χάρης Ρώμας και ξέσπασε κυριολεκτικά κατά ατόμου που τον συκοφαντεί με ψεύτικα δημοσιεύματα.

«Όταν διάβασα αυτό που έγραφε ήταν σαν να ήμουν αρειανός και να έχω κατέβει από τον Πλούτωνα, τόσο καμία σχέση δεν έχω με αυτό. Θα κληθεί να τα αποδείξει αυτά αλλά δε μπορεί γιατί δεν υπάρχει τίποτα… Παριστάνει τον Ρομπεν των Δασών… Δεν υπάρχει περίπτωση να μην καταδικαστεί αλλά μέχρι τότε ‘κονομάει στην πλάτη μου.

Ναι μεν είναι ο τελευταίος των τελευταίων, έτσι μου γράφουν, είναι ο πιο κατάπτυστος που έχει υπάρξει ποτέ αλλά από την άλλη κάτι μένει στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα…

Ο άνθρωπος αυτός είναι διεστραμμένος, αν μπορέσει να βρει κάτι, εγώ θα παραιτηθώ και όλα, και να μπω και φυλακή, αλλά επειδή δε θα βρει τίποτα και δυστυχώς επειδή δε λειτουργεί τίποτα σωστά, δε μπορώ να τον κλείσω και εγώ στη φυλακή, γιατί εκεί του πρέπει» είπε.

Θυμίζουμε, μάλιστα, πως σε συνέντευξη που έδωσε την προηγούμενη εβδομάδα στο «Πρωινό», ο Χάρης Ρώμας ήταν έξαλλος με τους καταγγελλόμενους ηθοποιούς.

Το ξέσπασμα του Χάρη Ρώμα

Χάρης Ρώμας: «Έχω τη μητέρα μου που διαβάζει ξαφνικά ένα εξώφυλλο που λέει ''παιδόφιλος''»

Ο Χάρης Ρώμας μίλησε, το πρωί της Πέμπτης, στο «Πάμε Δανάη» και ξέσπασε για ένα εξώφυλλο που τον αποκαλούσε παιδεραστή.

«Όταν είδα το πρωτοσέλιδο, σοκαρίστηκα αλλά αυτό κράτησε πολύ λίγο, γιατί δεν υπάρχει τίποτα που θα μπορούσε να μου προσάψει κανείς. Ό,τι έχω κάνει στη ζωή μου, ήταν πάντα ηθικά και κοινωνικά αποδεκτά, πάντα. Εννοείται ότι ακολουθούμε όλη τη νόμιμη διαδικασία, αστικά και ποινικά με δύο εξαιρετικούς δικηγόρους…

Δεν είναι γραφικό να βγαίνει ο άλλος και να πουλάει παραμύθια σε αυτό το πολύ λίγο κοινό που απευθύνεται… Βγαίνει και κράζει και 'κονομάει στις πλάτες αυτών των λίγων χιλιάδων ανθρώπων, που είναι ένα μόνιμο αναγνωστικό κοινό, που θρέφει αυτον και τους γύρω του μια χαρά», είπε χαρακτηριστικά ο Χάρης Ρώμας και συνέχισε:

«Έχω τη μητέρα μου που διαβάζει ξαφνικά ένα εξώφυλλο που λέει "παιδόφιλος", έχοντας αγκαλιά το βαφτιστήρι και ανιψάκι της Άννας Χατζησοφιά, της πιο στενής μου συνεργάτιδας. Οι γονείς του παιδιού που μας έχουν φωτογραφίσει σε ένα γεύμα στο σπίτι της Άννας πανικοβάλλονται, γιατί δεν ξέρουν οι άνθρωποι πώς να το χειριστούν. Βλέπουν το παιδί τους σε ένα εξώφυλλο και κάνουν και αυτοί αγωγή…

Αυτό είναι πρόστυχο, σιχαμερό και χυδαίο. Είναι και εγκληματική ενέργεια να έχεις βάλει επιφυλλίδα και λεζάντα από πάνω ότι όλοι αυτοί οι ανώμαλοι θα έχουν το τέλος του σφαγιασθέντος Νίκου Σεργιανόπουλου».