Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου 2022 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Φοίβος Δεληβοριάς: «Ο Βασίλης Κ. και ο Νίκος Σ. θα αποδειχθούν πολύ σημαντικότερα πρόσωπα για το Θέατρο απ’τον...»

Ρίχνει τα πυρά του στον σκηνοθέτη - ηθοποιό

Φοίβος Δεληβοριάς: «Ο Βασίλης Κ. και ο Νίκος Σ. θα αποδειχθούν πολύ σημαντικότερα πρόσωπα για το Θέατρο απ’τον...»
News 19.02.2021 12:00
Από Ιωάννα Πολυχρόνη

Με μια ανάρτηση του ο Φοίβος Δεληβοριάς θέλησε να στηρίξει τον Νίκο Σ. και τον Βασίλη Κ. που αποκάλυψαν πως έπεσαν θύματα βιασμού από γνωστό σκηνοθέτη - ηθοποιό.

Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης κατακεραυνώνει το καταγγελλόμενο πρόσωπο ανοιχτά και σχολιάζει πως τα δύο παιδιά που μίλησαν θα αποδειχθούν πολύ σημαντικότερα ονόματα για τον θέατρο από ότι ήταν ο ίδιος.

“Ο Βασίλης Κ. και ο Νίκος Σ. θα αποδειχθούν πολύ σημαντικότερα πρόσωπα για το ελληνικό Θέατρο απ’τον Δημήτρη Λ.” έγραψε ο Φοίβος Δεληβοριάς.

Την ίδια στιγμή έγινε μήνυση από 25χρονο για βιασμό από τον συγκεκριμένο σκηνοθέτη - ηθοποιό όταν ήταν 14 ετών.

Η ανάρτηση του Φοίβου Δεληβοριά

fφο΄θβος δεληβορι'ας κατά γνωστού ηθοποιού

Ακολουθήστε την Ιωάννα Πολυχρόνη στο Instagram.

Μεσάνυχτα - Βασίλης: «Πως είναι δυνατόν να κάνεις σεξ με ένα 15χρονο»

Μία συγκλονιστική εξομολόγηση έκανε στα Μεσάνυχτα ο Βασίλης, ο οποίος είναι ο πρώτος που κατέθεσε μήνυση κατά γνωστού θεατρανθρώπου για βιασμό κι αποπλάνηση ανηλίκου. O ίδιος ήταν μόλις 15 ετών όταν τον κακοποίησε σεξουαλικά.

Η αποκάλυψη του έρχεται μετά τον καταιγισμό καταγγελιών στο χώρο του θεάτρου.

«Ζω χρόνια στο εξωτερικό και περίμενα αυτήν την στιγμή. Δεν ήθελα να κάνω καταγγελία από τα social αλλά να εκπροσωπηθώ από έναν δικηγόρο και να πάει η υπόθεση στην δικαιοσύνη. Τα τελευταία χρόνια είχα ανάγκη να το μοιραστώ κι έλεγα σε φίλους αν βρείτε κάποιον με παρόμοια εμπειρία, φέρ’ τε με σε επαφή γιατί θέλω να κινηθώ νομικά.

Όταν έγινε αυτό με την Μπεκατώρου, είπα είναι η στιγμή να το κάνω. Στα 15 είχαμε δημιουργήσει θεατρικό εργαστήρι και μία καθηγήτρια μας πρότεινε να πάμε σε μια παράσταση. Το θέατρο ήταν σχεδόν άδειο, ήμασταν το μόνο σχολείο και μας έβαλαν μπροστά. Κατά την διάρκεια της παράστασης ένιωσα ότι ο φερόμενος θύτης με κοιτούσε.

Λόγω του νεαρού της ηλικίας ήμουν μπερδεμένος και δεν ήξερα αν ήταν μέρος του ρόλου. Όταν τελείωσε η παράσταση πήγαμε στα παρασκήνια να δούμε τους ηθοποιούς κι ο συγκεκριμένος μου είπε κάθισε δίπλα μου. Ένιωσα ξεχωριστός, ότι έχω ταλέντο. Την επόμενη μέρα δώσαμε ραντεβού να μιλήσουμε για το θέατρο.

«Έλεγα πως είναι δυνατόν να κάνεις σεξ με ένα 15χρονο»

Ξεκίνησε να μου μιλά για το απαγορευμένο και την γλυκύτητά του, κάθισε δίπλα μου στον καναπέ και με φίλησε. Έτρεμα, ήμουν ταραγμένος. Έφυγα και μου είπε να τον παίρνω μόνο εγώ τηλέφωνο…Συναντηθήκαμε την επόμενη ημέρα, δεν θυμάμαι πολλά κι έχω μπλοκάρει αρκετά πράγματα σε σχέση με τις ιδιωτικές στιγμές μας. Την τρίτη φορά δέχτηκα σεξουαλική κακοποίηση από εκείνον και δεν μπορούσα να αντιδράσω, απλά ακολουθούσα αυτό που έκανε.

Ήταν μια αρχή μιας ιστορίας που κράτησε τέσσερα χρόνια και κόλλησε το μυαλό μου από εκείνη την στιγμή. Ήταν πολύ χειριστικός, μου πέρασε από την πρώτη στιγμή ότι το θέλω και μου αρέσει. Στα 31 μου κατάλαβα ότι δεν ήταν έτσι. Έλεγα πως είναι δυνατόν να κάνεις σεξ με ένα 15χρονο. Έπειτα έφαγα κόλλημα μαζί του.

Βλεπόμασταν σπάνια, δεν είχαμε σχέση και μετά μου πρότεινε να βρεθούμε σεξουαλικά και με άλλα άτομα, μαθητές του. Πήγαινα στο σπίτι του και πάντα υπήρχε ένα παιδί εκεί.»

βασίλης βιασμός από σκηνοθέτη

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ορφέας Παπαδόπουλος: «Εκπορνεύτηκε από τους νταβαντζήδες της»

Χρήστος Πέρρος: «Όταν ήμουν 14 ετών με παρενόχλησε σεξουαλικά ηθοποιός και σκηνοθέτης»

Share