Οργισμένος ο Αντώνης Κανάκης: «Μην γράφετε ό,τι να ‘ναι για παραπάνω κλικ! Φτάνει λίγο»

Απάντησε σε όσους αναφέρουν ψευδώς ότι πρόβαλε το συκοφαντικό πρωτοσέλιδο κατά του Χάρη Ρώμα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Οργισμένος ο Αντώνης Κανάκης: «Μην γράφετε ό,τι να ‘ναι για παραπάνω κλικ! Φτάνει λίγο»

Μέσα από την εκπομπή Ράδιο Αρβύλα, ο Αντώνης Κανάκης θέλησε να απαντήσει σε όσους αναφέρουν πως πρόβαλε το συκοφαντικό πρωτοσέλιδο γνωστής εφημερίδας κατά του Χάρη Ρώμα. Το απόσπασμα έδειξε στο Ευτυχείτε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Σε διάφορες παράξενες περιπτώσεις που μπορούμε να συναντήσουμε, διαστρέβλωσης της πραγματικότητας, ανακρίβειες που γράφονται στο διαδίκτυο τα έχουμε συνηθίσει. Αλλά επειδή έχουμε και κάποιες κόκκινες γραμμές και ευαισθησίες, παιδιά μην ξεφεύγετε. Θέλει λίγη προσοχή! Ορισμένα πράγματα είναι πολύ ευαίσθητα, είναι πολύ σοβαρά θέματα, έχουμε πολύ μεγάλες ευαισθησίες…

Μην γράφετε ό,τι να ‘ναι. Δεν είναι ωραίο αυτό το πράγμα. Φτάνει λίγο! Γράψτε ότι θέλετε για τα μαλλιά ή γι’ αυτά που λέμε αλλά ας βάλουμε μία κόκκινη γραμμή. Δεν μπορούμε να χρησιμοποιούμε ότι να ‘ναι για παραπάνω κλικ και για πράγματα που ποτέ δεν ειπώθηκαν και ποτέ δεν παίχτηκαν. Να συμπεριφερθούμε ανθρώπινα και να επανορθώσουν όλοι όσοι εμπλέκονται», ανέφερε εκνευρισμένος ο Αντώνης Κανάκης, ενώ ήρθε και σε επαφή με τον Χάρη Ρώμα για να λυθεί η παρεξήγηση.

Αυξάνονται οι μέρες προβολής του Ράδιο Αρβύλα

Η επιστροφή της ομάδας του Ράδιο Αρβύλα φαίνεται πως έχει αποδώσει καρπούς και έτσι το Open, το οποίο είναι πολύ ευχαριστημένο με τη συνεργασία τους, αποφάσισε να αυξήσει τις ημέρες προβολής της εκπομπής, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Φωλιάς των ΚουΚου.

H ομάδα του Αντώνη Κανάκη καταφέρνει καθημερινά να σημειώνει υψηλά ποσοστά τηλεθέασης και έτσι το κανάλι, θέλει να την αξιοποιήσει ακόμα περισσότερο.

αντώνης κανάκης ράδιο αρβύλα σοφία μπεκατώρου

Μέχρι στιγμής, η εκπομπή προβάλλεται καθημερινά στις 20.00, ωστόσο όπως έγινε γνωστό από την πρωινή εκπομπή του Star, το κανάλι θέλει να προσθέσει ακόμα μία μέρα προβολής. Έτσι θα βλέπουμε συνολικά έξι επεισόδια Ράδιο Αρβύλα, μόνο που το έκτο θα αποτελεί μία βερσιόν best of από όλα τα επεισόδια της εβδομάδας και δε θα είναι live.

Την ίδια στιγμή, ο δημοσιογράφος των ΚουΚου ανέφερε πως στο συμβόλαιο του Αντώνη Κανάκη με το Open, υπάρχει όρος για το Βινύλιο, σύμφωνα με τον οποίο, η εκπομπή θα προβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα, αν και δεν υπάρχουν ουσιαστικές εξελίξεις στον σταθμό με το συγκεκριμένο θέμα.