Ξέσπασμα Μπουρδούμη κατά Μαρκουλάκη: «Καλύτερα να σιωπήσεις»

«Από τη στιγμή που δεν είσαι με τα θύματα και “συγκαλύπτεις”»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ξέσπασμα Μπουρδούμη κατά Μαρκουλάκη: «Καλύτερα να σιωπήσεις»

Έπειτα από την συνέντευξη που παραχώρησε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης στην εκπομπή Πάμε Δανάη, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης ξέσπασε εναντίον του με μια ανάρτηση.

Ο ηθοποιός κάλεσε τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη να σωπάσει, εφόσον με τον τρόπο του “συγκαλείπτει” κάποιους από τους θύτες.

«O Kωνσταντίνος Μαρκουλάκης μας εγκαλεί να μη συμμετέχουμε στα μέσα μαζικής δικτύωσης και να συζητάμε για ένα θέμα που πλέον τυραννάει όχι μόνο το θέατρο αλλά ολόκληρη την κοινωνία. Γιατί μας βάζει σε τάξη ενώ ο ίδιος χρησιμοποιούσε κατά κόρον αυτά τα μέσα για να εκθέσει τις απόψεις του και να εκτεθεί ο ίδιος;

Δε γνωρίζει ότι αν αυτά τα κορίτσια και τα αγόρια δεν εξέθεταν τους εαυτούς τους εκεί τίποτα από όλα αυτά δε θα γινόταν; Ανάγει ο Κων. Μαρκουλάκης σε θεώρημα την παιδεραστία ως μια παραβατική/ παραγωγική/ αυτοκαταστροφική συμπεριφορά ξεθάβοντας τον Debussy αν και υπάρχουν πιο ηχηρά ονόματα στην πιάτσα.

Είναι αν μη τι άλλο λυπηρό. Από τη στιγμή που δεν είσαι με τα θύματα και “συγκαλύπτεις” τον “βασανισμένο καλλιτέχνη” που τα πάθη του τον οδηγούν σε λάθη καλύτερα να σιωπήσεις. Επίσης μπορεί να μου λύσει κάποιος την εξής απορία. Προσπαθώ να ταγκάρω τον Κων. Μαρκουλάκη και δεν με αφήνει το Instagram. Μήπως έχει να κάνει και αυτό με το επιτελικό κράτος;» έγραψε ο ηθοποιός.

Μπουρδούμης κατά Μαρκουλάκη

Μπουρδούμης ξέσπασμα κατά Μαρκουλάκη

Μπουρδούμης ανάρτηση για Μαρκουλάκη

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Μόνο αν μαθευτεί τι έκαναν θα αναγκαστεί να κινηθεί η δικαιοσύνη»

Μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης εξήγησε πως το πιο σημαντικό απ' όλα είναι να μαθευτούν όλα όσα έκαναν οι θύτες προκειμένου να λάβει δράση η δικαιοσύνη.

Ο ηθοποιός, που στάθηκε στο πλευρό όλων όσων έκαναν καταγγελίες και ιδιαίτερα στης συζύγου του, Λένας Δροσάκη, επέστρεψε με μία νέα ανάρτηση - «καρφί» για τους θύτες.

«Η μαζική συμπαράσταση στα θύματα μέσα από τη γνώση των γεγονότων είναι αυτό που θα αποκόψει και τις ισχυρές διασυνδέσεις που έχουν οι θύτες. Μόνο αν μαθευτεί τι έκαναν και ποιοι το έκαναν, οι προστάτες θα διαχωρίσουν τη θέση τους για να μην έχουν και οι ίδιοι το κόστος. Τότε αναγκαστικά θα κινηθεί η Δικαιοσύνη» έγραψε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

Αλέξανδρος Μπουρδούμης καταγγελίες