Νίκος Μουτσινάς: Με πρωταγωνιστικό ρόλο στην σειρά της Καβάλας

Η επιθυμία του έγινε πραγματικότητα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Νίκος Μουτσινάς: Με πρωταγωνιστικό ρόλο στην σειρά της Καβάλας

Ο Νίκος Μουτσινάς πρωταγωνιστεί σε ένα σίριαλ της Καβάλας και τα αποσπάσματα είναι ειλικρινά ότι καλύτερο έχουμε δει τον τελευταίο καιρό.

Πολλές φορές ο παρουσιαστής είχε παίξει στην εκπομπή του σκηνές από την συγκεκριμένη σειρά, με τον ίδιο να παρακαλάει συνεχώς να του γράψουν έστω και έναν μικρό ρόλο!

Νίκος Μουτσινάς με πρωταγωνιστικό ρόλο στην σειρά της Καβάλας

Και πράγμα που έγινε μιας και σήμερα το πρωί είδαμε στους Κου Κου τον Νίκο Μουτσινά να πρωταγωνιστήσει στην σειρά «Χωρίς δισταγμό» με αρκετά βίντεο από τα πρώτα γυρίσματα να παίζουν στην εκπομπή.

Κι όμως δεν πρόκειται για μοντάζ! Ο Νίκος Μουτσινάς πρωταγωνιστεί σε επαρχιακό σίριαλ της Καβάλας!

Σύμφωνα με όσα είδαμε σήμερα το πρωί στην πρωινή εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου», ο Νίκος Μουτσινάς θα πρωταγωνιστήσει στο γνωστό σίριαλ της Καβάλας «Χωρίς δισταγμό» με τον ΣΚΑΙ από τον άλλη να του ανανεώνει το συμβόλαιο και για του χρόνου.

Ο Νίκος Μουτσινάς πριν λίγο καιρό είχε γυρίσει και μια.. ερωτική σκηνή στην σειρά της Καβάλας

Το μεσημέρι της Πέμπτης ένα βίντεο με τον Νίκο Μουτσινά έπαιξε στην Χρυσή Τηλεόραση, στο οποίο τον βλέπουμε να πρωταγωνιστεί στην σειρά της Καβάλας.

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο παρουσιαστής έχει διακωμωδήσει στην εκπομπή του την συγκεκριμένη σειρά, για την οποία φαίνεται να είναι και τρελός θαυμαστής.

Για τον λόγο αυτό συμμετείχε στη σειρά και μάλιστα γύρισε και μια ερωτική σκηνή.

Μετά την προβολή του βίντεο ο Νίκος είπε: «Και μετά μου λέτε για τον Λιάγκα που πάει στο Πρωινό. Δηλαδή περσινά ξινά σταφύλια. Δεν ξέρω με βλέπω και δεν το πιστεύω, μπράβο μου, που κατάλαβα την ευκαιρία. Μπράβο μου, παίζω εξαιρετικά. Στέλιο με κοροιδεύουν. Πρέπει να πάρω βραβείο».

Φυσικά, ο παρουσιαστής προκάλεσε να του δοθεί και βραβείο για την ερμηνεία του «Πρωτοεμφανιζόμενος σε σίριαλ της Καβάλας». Δείτε εδώ ωστόσο, πως σχολίασε την επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα στο Πρωινό.