Η πρώτη ανάρτηση του Mad Clip μετά τη σύλληψή του

Αυτοσαρκάστηκε για το χθεσινό περιστατικό

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Η πρώτη ανάρτηση του Mad Clip μετά τη σύλληψή του

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Mad Clip, αποφάσισε να κάνει την πρώτη του ανάρτηση, λίγες ώρες μετά τη σύλληψή του. Ο αγαπημένος τράπερ μάλιστα, δε δίστασε να αυτοσαρκαστεί για τα όσα έγιναν.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Mad Clip, παρόλο που άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του έκαναν σήμα να σταματήσει, αυτός συνέχισε να οδηγά και έτσι ακολούθησε καταδίωξη, κατά της διάρκειας της οποίας ο ράπερ παραβίασε τέσσερα κόκκινα φανάρια οδηγώντας γρήγορα και επικίνδυνα, μέχρι που οι αστυνομικοί τελικά τον εγκλώβισαν και τον συνέλαβαν.

Mad Clip σύλληψη

Μάλιστα, του επιβλήθηκε πρόστιμο 300 ευρώ για άσκοπη μετακίνηση μιας και δεν μπορούσε να δικαιολογήσει με SMS ή με έγγραφο τον λόγο που κυκλοφορούσε.

Μετά από αρκετή όμως ώρα, αφέθηκε ελεύθερος ενώ πριν λίγο καιρό ανακοινώθηκαν και κάποια ευχάριστα νέα για τον ίδιο.

Αυτή είναι η ανάρτηση του Mad Clip

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

«Γουστάρω Βίσση, η Βανδή δεν σέβεται τη μουσική μας»

Ο ράπερ Madclip μίλησε στην εκπομπή After Dark για την μουσική του και δεν δίστασε να αναφερθεί στην Άννα Βίσση και τη Δέσποινα Βανδή.

«Δεν μου έχει κάνει κάτι η γυναίκα, αλλά βλέπω τον τρόπο που μιλάει για την trap σκηνή και δείχνει ότι δεν τη σέβεται. Είναι σα να λέει ότι η μουσική μας είναι για παιδάκια, το σνομπάρει, δεν νιώθω ότι το βλέπει καλά. Είχαν βγει στο Just και είχαν πει το Caliente.

Δεν μου άρεσε ο τρόπος που αναφέρθηκε στο τραγούδι, είπε “ο Θεός να το πει τραγούδι”. Γιατί να το πεις αυτό; Σεβάσου τον καλλιτέχνη και τέλος, προχώρα. Αυτά δεν μου αρέσουν εμένα. Μου αρέσει να σεβόμαστε, τη μουσική γενικά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Madclip.

TAGS