Έχασαν οριστικά τους τίτλους τους ο Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ

Τέλος η δοκιμαστική περίοδος

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έχασαν οριστικά τους τίτλους τους ο Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ

Ένας χρόνος πέρασε από τη μέρα που η Μέγκαν Μαρκλ και ο Πρίγκιπας Χάρι ανακοίνωσαν την απόφασή τους να αφήσουν πίσω τους το παλάτι και να ζήσουν τη ζωή τους στην Αμερική σαν κοινοί θνητοί. Έτσι, έχουν πλέον χάσει οριστικά τους τίτλους τους.

Το ζευγάρι, που πριν από λίγες μέρες ανακοίνωσε πως περιμένει το δεύτερο παιδάκι του, μπορούσε να αξιοποιήσει αυτόν τον χρόνο προκειμένου να καταλάβει εάν όντως είναι σωστή η απόφασή του να παρατήσει το παλάτι. Σε περίπτωση που το μετάνιωναν, θα είχαν τη δυνατότητα να επιστρέψουν στο πόστο τους, ωστόσο όπως είδαμε κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ.

Μέγκαν Μαρκλ Χάρι τίτλοι

Με την ολοκλήρωση της μεταβατικής περιόδου του ενός έτους και αφού το ζευγάρι αποφάσισε ότι δεν θα ανακαλέσει την απόφασή του, ο δούκας του Σάσεξ χάνει τα πολύ προσφιλή του στρατιωτικά αξιώματα, ενώ η σύζυγός του χάνει τις φιλανθρωπικές της αναθέσεις, αναφέρεται σε ανακοίνωση του Μπάκιγχαμ στην οποία τονίζεται ότι «όλοι είναι πολύ λυπημένοι γι’ αυτήν την απόφαση».

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

Πρίγκιπας Χάρι - Μέγκαν Μάρκλ: Θα δώσουν την πρώτη τους συνέντευξη μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ αποφάσισαν να «σπάσουν» την σιωπή τους και να παραχωρήσουν κοινή συνέντευξη δύο μέρες μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης.

Μετά την απόφασή τους να απαρνηθούν τα βασιλικά καθήκοντά τους, το ζευγάρι αποφάσισε να μιλήσει τον επόμενο μήνα στην Όπρα Γουίνφρεϊ με αφορμή τον ερχομό του δεύτερου παιδιού τους και συνέντευξη πρόκειται να προβληθεί στις 7 Μαρτίου στο CBS.

Η ανακοίνωση:

Η Όπρα Γουίνφρεϊ θα μιλήσει με τη Μέγκαν, τη δούκισσα του Σάσεξ, σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, που θα καλύπτει τα πάντα, από τη ζωή της ως μέλος της βασιλικής οικογένειας, τον γάμο της, τη μητρότητα, το φιλανθρωπικό έργο της έως το πώς διαχειρίζεται τη ζωή υπό ασφυκτική δημόσια πίεση.

Αργότερα, τις δύο γυναίκες θα συναντήσει ο πρίγκιπας Χάρι, προκειμένου το ζευγάρι να μιλήσει για την απόφασή του να μετακομίσει στις ΗΠΑ, τις ελπίδες και τα όνειρά τους για το μέλλον και την οικογένειά τους, που μεγαλώνει.

Πρίγκιπας Χάρι - Μέγκαν Μάρκλ συνέντευξη