Ελένη Βιτάλη: «Οι κύριοι που ξέρουν να κάνουν τον μάγκα στον αδύναμο θα μαζευτούν τώρα»

Η τοποθέτηση της τραγουδίστριας στις καταγγελίες των ηθοποιών

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ελένη Βιτάλη: «Οι κύριοι που ξέρουν να κάνουν τον μάγκα στον αδύναμο θα μαζευτούν τώρα»

Το πρωί της Παρασκευής, η Ελένη Βιτάλη μίλησε στην κάμερα του “Happy Day” και μέσα σε όλα αναφέρθηκε και στις καταγγελίες των ηθοποιών που έχουν δει τα φώτα της δημοσιότητας.

Η καταξιωμένη τραγουδίστρια δήλωσε πως θα μαζευτούν τώρα όλοι αυτοί που συνήθιζαν και ήξεραν να κάνουν τους μάγκες στους αδύναμους ανθρώπους.

Η Ελένη Βιτάλη είπε χαρακτηριστικά: «Είναι απαράδεχτα. Έρχεται κάποια στιγμή το πλήρωμα του χρόνου. Τα κορίτσια και τα αγόρια ταλαιπωρήθηκαν, αλλά οι κύριοι που ξέρουν να κάνουν τον μάγκα στον αδύναμο θα μαζευτούν τώρα.».

Παράλληλα αναφέρθηκε και στην πανδημία του κορωνοϊού και το τραγούδι: «Καλώ μουσικούς στο σπίτι με τα μέτρα που πρέπει και δεν νιώθω ότι έχω αποκοπεί από το τραγούδι. Δεν ισχύει ούτε το όσο ζω θα τραγουδάω, ούτε ότι σταματάω, ρολάρω με τη ζωή. Δεν είμαι κύβος, αλλά πορτοκάλι».

Ελένη Βιτάλη για καταγγελίες

Το Σπίτι με το Mega υποδέχεται αύριο την Ελένη Βιτάλη

Το «Σπίτι με το MEGA», αύριο Σάββατο 20 Φεβρουαρίου στις 21:00, υποδέχεται τη σπουδαία ερμηνεύτρια Ελένη Βιτάλη.

Καλεσμένοι της Ελένης στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά σημαντικοί καλλιτέχνες και φίλοι της που ενώνουν τις φωνές τους με τη δική της και μας χαρίζουν σπουδαίες μουσικές στιγμές, ο Χρήστος Θηβαίος, ο Γιάννης Κότσιρας, η Γιώτα Νέγκα και η Ηρώ Σαΐα.

Special Guests της βραδιάς ο Τάκης Σούκας, ο Σταμάτης Κραουνάκης και ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης.

Πάρτε μια γεύση, μία ημέρα πριν τη μετάδοση της εκπομπής, με την Ελένη Βιτάλη να ερμηνεύει μοναδικά το αγαπημένο και κλασικό πλέον «Ένα Χειμωνιάτικο Πρωί».

Να σημειώσουμε πως όσο έπαιζε η εκπομπή Σπίτι με το Mega απέναντι από το J2us επίσης σημείωνε υψηλά νούμερα τηλεθέασης.