«Κονταροχτυπήθηκαν» J2US και Μαζωνάκης- Ποιος πήρε τη μάχη της τηλεθέασης;

Χαμός στην prime time ζώνη

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Κονταροχτυπήθηκαν» J2US και Μαζωνάκης- Ποιος πήρε τη μάχη της τηλεθέασης;

Χθες το βράδυ, το Mega και το Open είχαν δύο πολύ δυνατά προγράμματα και όπως ήταν επόμενο, «κονταροχτυπήθηκαν» για τα νούμερα. Μόνο ένας κατάφερε ωστόσο να νικήσει στη «μάχη» και αυτός ήταν το Mega με τον Γιώργο Μαζωνάκη.

Το J2US είχε λίγο απ' όλα χθες ωστόσο αυτά που ξεχώρισαν ήταν σε κάθε περίπτωση, η εμφάνιση του Ανδρέα Μικρούτσικου και η πρόταση που δέχθηκε αλλά και το τραγούδι της Καίτης Γαρμπή μαζί με τη Δέσποινα Βανδή.

J2US τηλεθέαση

Από την άλλη, ο Γιώργος Μαζωνάκης εντυπωσίασε με την ερμηνεία του και παρουσίασε στο κοινό τα καλύτερα τραγούδια του. Έτσι κατάφερε να κερδίσει και τη μάχη της τηλεθέασης καθώς στο δυναμικό κοινό, βγήκε πρώτος στην prime time ζώνη καθώς σημείωσε 15,2% την ώρα που το J2US έφτασε στο 12,1%.

Μαζωνάκης Σπίτι με το Mega

Αυτή την τηλεθέαση έκανε το J2US και ο Γιώργος Μαζωνάκης στο Mega

Prime time

  • AΝΤ1: Ταξί 10,9
  • ALPHA: Αχ αυτή η γυναίκα μου 8,2
  • STAR: Οι Απίθανοι 14,7
  • ΣΚΑΙ: Στην υγειά μας ρε παιδιά 10,1
  • OPEN: J2US 12,1
  • Mega: Στο σπίτι με το mega 15,2

Τι είδαμε χθες στο Σπίτι με το Mega με τον Γιώργο Μαζωνάκη

Ο αγαπημένος ερμηνευτής είχε ετοιμάσει μια φαντασμαγορική βραδιά αποκλειστικά για τους τηλεθεατές του MEGA στην οποία ξεδίπλωσε τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής και της καριέρας του.

«Με λένε Γιώργο» στα πρώτα λεπτά της βραδιάς και ο Μαζωνάκης έδωσε το στίγμα για το τι θα ακολουθούσε.

Στη συνέχεια μαζί με τον Μιχάλη Stavento εξήγησαν τι σημαίνει «αγαπώ» και τίμησε τον τόπο καταγωγής του-την Κρήτη- τραγουδώντας αλλά και χορεύοντας την «Κρητική Λαλιά». Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του «Μπουζούκι. Οι Ευαίσθητες Χορδές», υποκλήθηκε και ύμνησε τη μεγαλοπρέπεια του μπουζουκιού με το δικό του μοναδικό τρόπο και τη συνοδεία δεκάδων μπουζουκιών.

Μία κατάθεση ψυχής στο Grand Finale για το 2020 του «ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA» με τον μαγικό Γιώργο Μαζωνάκη να μας συναρπάζει και να επιβεβαιώνει τη φράση του, «Όσα χρόνια περπατάω, άλλα τόσα τραγουδάω».