Σπύρος Πώρος: Απαντά για την σχέση του γιου του με την κόρη της Χάιντι Κλουμ - «Τον ρώτησα αν είναι ευτυχισμένος»

«Mε παίρνουν τηλέφωνο από την Αμερική και τη Γερμανία για αυτό»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σπύρος Πώρος: Απαντά για την σχέση του γιου του με την κόρη της Χάιντι Κλουμ - «Τον ρώτησα αν είναι ευτυχισμένος»

Το πρωί της Παρασκευής, ο Σπύρος Πώρος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Πάμε Δανάη και μέσα σε όλα αναφέρθηκε και στην σχέση του γιου του με την κόρη της Χάιντι Κλουμ.

Ο γνωστός φωτογράφος που πρόσφατα νόσησε από κορωνοϊό δεν δίστασε να απαντήσει με απόλυτη ειλικρίνεια οτιδήποτε τον ρώτησε για την σχέση του γιου του Άρη Ρασέφσκι Πώρου με την κόρη του διάσημου σούπερ μόντελ, Λένι.

Σπύρος Πώρος για την σχέση του γιου του με την κόρη της Χάιντι Κλουμ

Ο Σπύρος Πώρος είπε χαρακτηριστικά: «Ότι θα έφτανα να μιλήσει για τον γιο μου και για την συμπεθέρα μου φαίνεται απίστευτο. Δεν είναι τώρα αυτή η σχέση, είναι μαζί 1,5 χρόνο αλλά, όπως ξέρετε, ακολουθεί λίγο τη δική μου συμβουλή, που δεν πιστεύω ότι η προσωπική ζωή πρέπει να προβάλλεται.

Τώρα έτυχε και τους ανακαλύψανε. Αυτό που τον ρώτησα είναι, αν είναι καλά και αν είναι ευτυχισμένος, δεν πιστεύω ότι είναι καλό ένα παιδί να γίνεται γνωστό για κάτι τέτοιο, είναι επικίνδυνο για ένα παιδί 18 χρονών, αν δε γίνεται γνωστό μέσα από τη δουλειά του, γιατί με αυτό ασχολούνται σε όλο τον κόσμο. Mε παίρνουν τηλέφωνο και από την Αμερική και τη Γερμανία για αυτό… Ο Άρης παίζει ice hockey. Ζει μόνιμα στο Λος Άντζελες.».

Δείτε στο παραπάνω βίντεο το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή «Πάμε Δανάη».

Εκτός από τον γιο του και η κόρη του Σπύρου Πώρου έχει συζητηθεί αρκετά μιας και είναι καλλονή!

Μπορεί τον Σπύρο Πώρο να τον γνωρίσαμε καλύτερα από την σχέση του με την δημοσιογράφο, Φωτεινή Ψυχίδου και όπως είδαμε είναι πολύ γοητευτικό. Ωστόσο, την κόρη του μέχρι σήμερα δεν την γνωρίζαμε, ούτε την είδαμε δει. Η Ήρα, όπως είναι το όνομα της, μένει στην Ισπανία, εργάζεται ως μοντέλο και είναι κούκλα.

Ο γνωστός φωτογράφος την τελευταία μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Ευτυχείτε», όπου και αναφέρθηκε στην ζωή του εν μέσω κορωνοϊού και καραντίνες, αλλά και στην 24χρονη κόρη του την οποία λατρεύει.

Όπως αποκάλυψε, τους τελευταίους έξι μήνες βρίσκεται στην Ελλάδα και βρίσκεται στην καραντίνα μαζί με την μητέρα του. Ωστόσο, δεν σταματάει να σκέφτεται τα πέντε παιδιά που έχει αποκτήσει.

Στην εκπομπή μάλιστα, πρόβαλαν ένα βίντεο με την κόρη του Ήρα, η οποία παρόλο που έχει να τον δει πολλά χρόνια, μίλησε για εκείνον με τα καλύτερα και πιο τρυφερά λόγια. Η 24χρονη, εργάζεται ως μοντέλο, ενώ σπουδάζει και τουριστικά.

Σπύρος Πώρος κόρη