Βαγγέλης Αλεξανδρής: «Ο έρωτας του του Μπάμπη και της Ασημίνας είναι πέρα από τα όρια»

«Ο Κυριάκος στηρίζει και νιώθει υπεύθυνος για το Μπάμπη. Είναι ο χαμένος γιος του»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Βαγγέλης Αλεξανδρής: «Ο έρωτας του του Μπάμπη και της Ασημίνας είναι πέρα από τα όρια»

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής, ο οποίος υποδύεται τον Κυριάκο στην επιτυχημένη σειρά Άγριες Μέλισσες και μεταξύ άλλων εξήγησε πως η σχέση του Μπάμπη με την Ασημίνα ξεπερνά τα όρια μιας και η τελευταία είναι παντρεμένη με έναν αξιοσέβαστο άνθρωπο.

Ο ηθοποιός, μιλώντας στο 7 Μέρες TV αναφέρθηκε στις σχέσεις που έχει ο χαρακτήρας του με την Ελένη αλλά και στον ξαφνικό ερχομό του γιου του που κατάφερε να φέρει τα πάνω κάτω στο χωριό - δείτε εδώ ποια πρωταγωνίστρια της σειράς μένει έγκυος.

Οι αποκαλύψεις του Βαγγέλη Αλεξανδρή για τις Άγριες Μέλισσες

Τι έχετε αγαπήσει στον Κυριάκο στην πορεία των σχεδόν δύο ετών της σειράς;

Ο Κυριάκος είναι ένας πολύ ανθρώπινος, λαϊκός χαρακτήρας. Έχει ευαισθησίες, αδυναμίες και πάθη. Πλέον είναι πιο συντηρητικός από το παρελθόν. Υπάρχουν δικαιολογίες για την συμπεριφορά του. Θέλει να αποδείξει κατά κύριο λόγο στον εαυτό του και έπειτα στη γυναίκα του και το κοινωνικό περίγυρο το ότι μπορεί να είναι ένας άξιος οικογενειάρχης, έχει ενδεχομένως ξεπεράσει κάποια όρια συντηρητισμού. Το σηκώνει και η εποχή άλλωστε.

Κυριάκος Άγριες Μέλισσες

Έρχεται σε κόντρα με το Μπάμπη για τη σχέση του με την Ασημίνα

Ο Κυριάκος είναι υπέρ του έρωτα. Είναι καλλιτέχνης άλλωστε. Από την στιγμή που η γυναίκα αυτή είναι παντρεμένη και έχει παιδί με έναν αξιοσέβαστο άνθρωπο του χωριού θεωρεί ότι είναι λάθος γιατί είναι παράνομο. Ο Κυριάκος στηρίζει και νιώθει υπεύθυνος για το Μπάμπη. Είναι ο χαμένος γιος του.

Δε θέλει με τίποτα όμως να τα βρει με την Ασημίνα.

Στην παρούσα φάση όπως είναι τα πράγματα βρίσκεται απέναντι από τον έρωτα του Μπάμπη και της Ασημίνας. Πιστεύει ότι είναι πέρα από τα όρια.

Συγκρούεται και με την Ουρανία όμως…

Θέλει να εξελιχθεί αλλά όχι από το δρόμο που επιλέγει. Δεν επιθυμεί να είναι αυτόνομη για να μη διαλυθεί το σπίτι τους. Η ανάγκη του είναι να μεγαλώσει το μικρό σωστά. Εκείνος είναι από το πρωί μέχρι το βράδυ στο καφενείο δουλεύει. Δεν έχουν έλλειψη από χρήματα.

Βαγγέλης Αλεξανδρής Άγριες Μέλισσες

Θα πάρει τη θέση της Ελένης στην άγρια κόντρα αλλά και το δικαστικό της αγώνα ενάντια στο Βόσκαρη.

Ο Κυριάκος ήταν πάντα υπέρ της Ελένης αν και βέβαια τον είδαμε εγκρατή όταν επέστρεψε στο Διαφάνι. Προσπαθεί να κρατήσει τις ισορροπίες. Είναι υπέρ της Ελένης. Έχει σοκαριστεί απ’ όσα έχει μάθει, όπως και όλοι οι υπόλοιποι κάτοικοι. Κανείς δε θέλει το Βόσκαρη στο Διαφάνι.

Άγριες Μέλισσες - Spoiler: Ο Μιλτιάδης και η Βιολέτα υιοθετούν τον 13χρονο Ευτύχη

Η Βιολέτα και ο Μιλτιάδης αποφασίζουν να γυρίσουν σελίδα στη ζωή τους και κάνουν μια νέα αρχή με τον γάμο τους. Ωστόσο, ξαφνικά, όπως θα παρακολουθήσουμε, στη ζωή τους μπαίνει ένα 13χρονο αγόρι, ο Ευτύχης -θα τον υποδυθεί ο Δημήτρης Κολιοδήμος-, ορφανό, από την Πόλη, που, μετά τους τελευταίους διωγμούς, βρέθηκε να τριγυρνάει μόνο του σε μια άγνωστη χώρα.

Ο δρόμος του τον βγάζει στο Διαφάνι και στην αποθήκη τροφίμων της Βιολέτας, σε μια προσπάθεια να χορτάσει την πείνα του. Δείτε πώς χτύπησε η κακοκαιρία «Μήδεια» το Διαφάνι.

Ο Ευτύχης θα βρεθεί περιστοιχισμένος από ανθρώπους που θέλουν να μάθουν ποιος είναι και να τον βοηθήσουν. Η παρουσία του αναμένεται να αλλάξει για πάντα τη ζωή της Βιολέτας και του Μιλτιάδη, αλλά και να φέρει νέα προβλήματα, που θα οδηγήσουν σε μεγάλες αποφάσεις.

Όλο το χωριό ασχολείται με τον ερχομό του Ευτύχη στη ζωή τους και η Βιολέτα φαίνεται να συγκινείται πολύ με την ιστορία του μικρού. Μάλιστα, είναι αποφασισμένη να τον κρατήσουν, αλλά η κατάσταση του Μιλτιάδη προβληματίζει τον Λάμπρο και προσπαθεί να τους αποτρέψει. Ωστόσο, όσο οι μέρες περνούν, ο Ευτύχης κερδίζει την αγάπη του ζευγαριού, που αποφασίζει να τον υιοθετήσει.

Η Βιολέτα είναι αποφασισμένη να προχωρήσουν στην υιοθεσία του Ευτύχη, παρά τις ανησυχίες του Λάμπρου, αλλά ο Μιλτιάδης νιώθει πως ο γιος του είναι εναντίον του. Ο Ευτύχης, όμως, θα κάνει τα πάντα προκειμένου να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα στον Λάμπρο.

άγριες μέλισσες υιοθεσία