Χείμαρρος ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Πρέπει να έχεις γερό στομάχι...»

«Δεν φτάνει μόνο το ταλέντο και η δουλειά»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χείμαρρος ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Πρέπει να έχεις γερό στομάχι...»

Στην εκπομπή After Dark βρέθηκε καλεσμένος το βράδυ της Παρασκευής ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, όπου αναφέρθηκε στην επαγγελματική του πορεία, αλλά και στην κρίση του θεάτρου.

Επίσης μίλησε για τις καταγγελίες γνωστών ανθρώπων του θεάματος για εκφοβισμό, ψυχική και σωματική κακοποίηση και βια.

Αλέξανδρος Μπουρδούμης After Dark

«Θέλω να στείλω ένα μήνυμα, δεν έχει κανείς να μασήσει κανείς, τίποτα. Δεν πρόκειται κάποιος να σου σταματήσει την πορεία έτσι. Θα σε στεναχωρήσει, πρέπει να έχεις γερό στομάχι. Δεν φτάνει μόνο το ταλέντο και η δουλειά. Η πορεία ενός ηθοποιού στο θέατρο και όχι μόνο, έχει πολλές τέτοιες δύσκολες μέρες. Οι χαρούμενες μέρες είναι λίγες. Κάθε βράδυ δεν μπορείς να είσαι στο 100%», είπε αρχικά ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

«Κάθε βράδυ λες, "Κατάφερα να δώσω αυτό που ήθελα; Κατάφερα να δώσω στο κοινό, μια χαρά, μια συγκίνηση;" Δεν είναι εύκολο», συνέχισε. «Είναι πολύ δύσκολο να το αντιμετωπίσεις όλο αυτό σε ένα καμαρίνι και να είσαι και πολύ νέος».

Επεισόδιο ανάμεσα σε Φιλιππίδη και Μπουρδούμη - Μπήκαν στην μέση για να τους σταματήσουν

Μια είδηση που θα συζητηθεί έγινε γνωστή μέσα από την εκπομπή Πρωινό. Συγκεκριμένα, σημειώθηκε ένα επεισόδιο ανάμεσα στον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη στα γυρίσματα της σειράς «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο».

Όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος, Τάσος Τεργιάκης λίγες ώρες πριν ο Πέτρος Φιλιππίδης εισαχθεί στο νοσοκομείο, είχε μια έντονη λεκτική αντιπαράθεση με τον συνάδελφο του.

«Λίγες ώρες πριν εισαχθεί στο νοσοκομείο ο Πέτρος Φιλιππίδης υπήρξε μια λεκτική επίθεση του Αλέξανδρου Μπουρδούμη προς τον ηθοποιό, την ώρα που είχαν μια κοινή σκηνή. Το έμαθα από άνθρωπο που ήταν μπροστά. Χρειάστηκε η επέμβαση τρίτων για να σταματήσει και να μην ολοκληρωθεί το γύρισμα.

Φιλιππίδης Μπουρδούμη τσακωμός

Είπαν ότι πρέπει οι κοινές σκηνές που είναι λίγες μεταξύ των δύο, θα πρέπει να τελειώσουν. Την Τετάρτη δεν τέλειωσαν και ακολούθησε η εισαγωγή στο νοσοκομείο. Και μέχρι το Σάββατο ήταν μέσα» τόνισε ο Τάσος Τεργιάκης.