Σάββατο, 18 Σεπτεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ξέσπασε ο Πέτρος Λαγούτης - «Για την μπόχα από τη βρωμιά και τη σαπίλα μιλάω»

Η οργισμένη ανάρτηση του ηθοποιού μετά τις δηλώσεις Λιγνάδη - Μενδώνη

Ξέσπασε ο Πέτρος Λαγούτης - «Για την μπόχα από τη βρωμιά και τη σαπίλα μιλάω»
News 20.02.2021 15:24
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Σε ένα έντονο ξέσπασμα προχώρησε ο Πέτρος Λαγούτης με αφορμή τις τελευταίες δηλώσεις της Λίνας Μενδώνη αλλά και του Δημήτρη Λιγνάδη.

Ο κακός χαμός έχει γίνει τις τελευταίες ώρες μετά την συνέντευξη τύπου της Υπουργού, όπου ολοένα και περισσότεροι ηθοποιοί ζητούν την άμεση παραίτηση της.

Ο Πέτρος Λαγούτης, ορμώμενος από το σάλο, θέλησε να εκφράσει δημόσια την άποψή του μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και όντας οργισμένος έγραψε: “Μήπως τελικά είναι καλύτερα να εφαρμοστεί το μέτρο με τη διπλά μάσκα; Όχι, όχι για τον covid. Για την μπόχα από τη βρωμιά και τη σαπίλα μιλάω. Υ.Γ: Το χειρότερο ή και το καλύτερο είναι ότι η παραίτηση Μενδώνη μοιάζει πολύ μικρό θέμα”.

Ξέσπασε ο Πέτρος Λαγούτης για την Λίνα Μενδώνη

Πέτρος Λαγούτης: «Η κ. Μενδώνη είναι ακατάλληλη για το χώρο μας»

«Την κρίσιμη στιγμή που στο θέατρο συντελούνται αλλαγές που θα καθορίσουν την εξέλιξή του -και ελπίζουμε όλης της κοινωνίας- και που όλοι μας έχουμε τόση ανάγκη τη στήριξη της πολιτείας και της δικαιοσύνης για να αντικαταστήσουμε τον φόβο, την εκμετάλλευση και την κατάχρηση εξουσίας, με αρχές που χρόνια προσπαθεί να μας διδάξει η Τέχνη, η κ. Μενδώνη, αντί να δείξει το ίδιο θάρρος που δείξανε και τα θύματα, επέλεξε τον πολιτικό χαμαιλεοντισμό, με σκοπό την όσο το δυνατόν λιγότερη έκθεση του κ. Λιγνάδη και των ανθρώπων που τον επέλεξαν.

Με βάση τη στάση και τις πράξεις της λοιπόν -και χωρίς καμία διάθεση πολιτικής εξόντωσης ή προσωπικής απαξίωσης εννοείται- αντιλαμβανόμαστε ότι η κ. Μενδώνη είναι ακατάλληλη για τον χώρο μας, καθώς δεν αντιλαμβάνεται τις ανάγκες και τους στόχους των καλλιτεχνών και των εργαζομένων στον χώρο του πολιτισμού.

Η χώρα μας αποτελεί το λίκνο του πολιτισμού και αξίζει έναν υπουργό που προστατεύει και πονάει τις τέχνες, σέβεται τους πρεσβευτές της και αναγνωρίζει την αναγκαία προσφορά τους στην κοινωνία.

Ζητάμε την απομάκρυνση της κ. Μενδώνη απο το υπουργείο Πολιτισμού». Την παραίτηση της υπουργού Λίνας Μενδώνη απαίτησε και ο Γιώργος Χρανιώτης!

λίνα μεδνώνη παραίτηση πέτρος λαγούτης

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Λίνα Μενδώνη: «Για τον Λιγνάδη καταγγελίες, μέχρι σήμερα που μιλάμε, επώνυμες δεν έχουν υπάρξει»

Μάριος Αθανασίου: Ξέσπασε κατά της Μενδώνη -«Σαν ύστατη πράξη αξιοπρέπειας, παραιτηθείτε»

Share