Πέμπτη, 28 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Η ανάρτηση «καρφί» του Γιώργου Χρανιώτη - «Κυρία Μενδώνη, παραιτηθείτε!»

«Εγώ και χιλιάδες συνάδελφοι, σας παρακαλούμε»

Η ανάρτηση «καρφί» του Γιώργου Χρανιώτη - «Κυρία Μενδώνη, παραιτηθείτε!»
News 10.02.2021 09:53
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Πολλοί είναι αυτοί που έχουν ταχθεί κατά της υπουργού Πολιτισμού, Λίνας Μενδώνη, και ένας από αυτούς είναι και ο Γιώργος Χρανιώτης.

Ο γνωστός ηθοποιός δημοσίευσε ένα instastory στον προσωπικό του λογαριασμό, στο οποίο δεν δίστασε να πετάξει το καρφί του, όπως έκανε και ο Μάριος Αθανασίου, ο οποίος ζήτησε εξίσου να παραιτηθεί η υπουργός.

Ο Γιώργος Χρανιώτης έγραψε χαρακτηριστικά: «Κυρία Μενδώνη, τίποτα πιο τοξικό από την εντύπωση που έχετε για τον χώρο του πολιτισμού και του θεάματος. Παραιτηθείτε παρακαλώ! Εγώ και χιλιάδες συνάδελφοι, σας παρακαλούμε».

 Γιώργος Χρανιώτης για Λίνα Μενδώνη

Γιώργος Χρανιώτης: Η παρενόχληση που δέχτηκε από σκηνοθέτη - «Με είχε καλέσει σπίτι του και...»

O Γιώργος Χρανιώτης εξομολογήθηκε στο ΟΝ time και την Σάσα Σταμάτη για την παρενόχληση που είχε δεχτεί στο παρελθόν από έναν σκηνοθέτη.

Ο γνωστός ηθοποιός, που φημολογείται ότι θα συμμετάσχει στην Φάρμα, αποκάλυψε πως στο ξεκίνημα της καριέρας του, ένας σκηνοθέτης τον κάλεσε στο σπίτι του και έκανε κίνηση να του πέσει.

Έχεις δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή σου πριν από 3 χρόνια ότι σου την έπεσε γνωστός σκηνοθέτης. Τι ακριβώς είχε συμβεί;

Αυτό που μου είχε συμβεί είναι ότι ένας σκηνοθέτης στις πρώτες μου δουλειές με είχε καλέσει στο σπίτι του και μου την είχε πέσει.

Δεν ξέρω αυτό αν λέγεται σεξουαλική παρενόχληση, να σου πω την αλήθεια, γιατί τα όρια είναι λίγο περίεργα. Έκανε κίνηση να μου την… πέσει.

Εσύ πώς αντέδρασες;

Πάρα πολύ ψύχραιμα. Ήταν και μια ειδική στιγμή για μένα, γιατί ήμουν πάρα πολύ μικρός, ήμουν 20 χρονών. Και ήταν η πρώτη φορά στη ζωή μου που σκέφτηκα αν πρέπει, προκειμένου να κάνω αυτή τη δουλειά, να ενδώσω σε κάτι τέτοιο ή όχι.

Και αποφάσισα πολύ γρήγορα ότι μπορώ να κάνω διάφορες παραχωρήσεις στη ζωή μου για τη δουλειά αυτή, αλλά δεν μπορώ να κάνω αυτού του είδους την παραχώρηση. Ήταν μάλλον καλό στη δική μου περίπτωση, γιατί μου λύθηκε ένα πολύ σημαντικό κομμάτι. Για το αν θα συνεχίσω να κάνω τη δουλειά αυτή.

Ο άνθρωπος αυτός υπάρχει στο χώρο;

Λογικά υπάρχει. Έχω να τον δω πολλά χρόνια.

Εσύ αυτό το μοιράστηκες με κάποιον;

Το μοιράστηκα με φίλους και αισθάνθηκα πολύ καλά και πολύ περήφανος, γιατί το χειρίστηκα με τον πιο έξυπνο τρόπο γιατί και στη δουλειά συνέχισα. Και αυτός. Ήταν προς τιμή του, απλά έκανε μια κίνηση.

Ήταν όμως του ίδιου φύλου και σε πήγε σπίτι του.

Θα μπορούσα να μην είχα πάει σπίτι του, αλλά πήγα και μου έκανε σαφές όχι ότι δεν θα είμαι στη δουλειά, αν δεν ενδώσω, γιατί ήμουν εν μέσω προβών και συνέχισα κανονικά.

Και μάλιστα του το ξεκαθάρισε λέγοντάς του «αν υπάρχει κάποιο θέμα αντικατάστασης, μπορείς να προχωρήσεις, γιατί δεν πρόκειται να συμβεί κάτι μεταξύ μας».

Τι συμβουλή θα έδινες στα νέα παιδιά που ξεκινούν την υποκριτική και βρεθούν σε κάτι αντίστοιχο; Εσύ μπόρεσες να το διαχειριστείς, κάποιος ίσως να μην μπορεί.

Το σώμα μας είναι ναός και το που χαρίζουμε ερωτικά το σώμα μας είναι αυστηρά προσωπική υπόθεση, που δεν έχει να κάνει καθόλου με την επαγγελματική μας ανέλιξη.

Το σώμα κάποιου είναι ο ναός, που όταν αποφασίσει να ενδώσει ερωτικά σε κάποιον άλλον, το κάνει προσωπικά για δικούς του λόγους και νομίζω ότι αυτό είναι ένας πολύ ωραίος δρόμος και τρόπος να πορεύεσαι στη ζωή σου.

Γιώργος Χρανιώτης

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Θρήνος για τον Γιώργο Χρανιώτη - Πέθανε ο πατέρας του

O Γιώργος Χρανιώτης έκανε το απίστευτο στον αέρα του «Πάμε Δανάη» - Τους άφησε όλους άναυδους

Share