Άριελ Κωνσταντινίδη: «Όταν ήμουν 9 ετών με άρπαξε ο βοηθός σκηνοθέτη και με φίλησε»

«Στο σχολείο ένας καθηγητής άγγιξε τις θηλές μου»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Άριελ Κωνσταντινίδη: «Όταν ήμουν 9 ετών με άρπαξε ο βοηθός σκηνοθέτη και με φίλησε»

Άκρως αποκαλυπτική ήταν η Άριελ Κωνσταντινίδη σε συνέντευξη που παραχώρησε και απόσπασμα πρόβαλλε η εκπομπή Έλα χαμογέλα. Όπως εξομολογήθηκε η ηθοποιός όταν ήταν μόλις 9 ετών βοηθός σκηνοθέτης στο μιούζικαλ που πρωταγωνιστούσε την έπιασε και την φίλησε.

«Όταν σε ηλικία 9 ετών έπαιζα στο μιούζικαλ Άννυ, κάποια στιγμή ο βοηθός σκηνοθέτη με άρπαξε και με φίλησε. Απολύθηκε. Όταν δύο χρόνια μετά έπαιξα στην Εβίτα υπήρξε κι άλλος ένας ηθοποιός που με άρπαξε και με φίλησε», αποκάλυψε αρχικά.

«Αλλά και στο σχολείο υπήρχε ένας καθηγητής που θέλοντας να μετρήσει τα λουλούδια που είχε η μπλούζα μου άγγιξε τις θηλές μου. Δεν ήξερα πως να αντιδράσω. Όταν ανέφερα το συγκεκριμένο περιστατικό σε πρωινή εκπομπή του Open δέχτηκα μηνύματα από συμμαθητές μου που με ρωτούσαν “Αυτόν λες;” γιατί είχαν να διηγηθούν ανάλογες εμπειρίες», εξομολογήθηκε η Άριελ Κωνσταντινίδη. Ενώ έχει αποκαλύψει πως γυναίκα συνάδελφος την ώρα της παράστασης την κακοποιούσε σωματικά.

Άριελ Κωνσταντινίδη: «Είχαμε μια σκηνή με ένα φιλί, αλλά ήταν χυδαίο... Έβαζε το χέρι του και έπιανε...»

Το πρωί της Πέμπτης, η Άριελ Κωνσταντινίδη μίλησε στο Ευτυχείτε και προχώρησε σε μια νέα σοκαριστική μαρτυρία για την παρενόχληση που είχε βιώσει.

H γνωστή ηθοποιός μίλησε χθες, Τετάρτη, στην εκπομπή Pop Up και σχολίασε την καταγγελία της Ζέτας Δούκα για τον Γιώργο Κιμούλη, ενώ αναφέρθηκε και στην κακοποίηση που είχε δεχτεί από γυναίκα συνάδελφο.

Άριελ Κωνσταντινίδη παρενόχληση

Έτσι σήμερα, η Άριελ προχώρησε σε νέες δηλώσεις με παραπάνω αυτήν την φορά λεπτομέρειες.

Η ηθοποιός είπε χαρακτηριστικά: «Και εγώ έχω κλειστεί στην τουαλέτα… Σε μια παράσταση κάθε μέρα μου έκανε μια συγκεκριμένη κίνηση ο πρωταγωνιστής. Είχαμε μια σκηνή με ένα φιλί, και αυτό το φιλί ήταν χυδαίο.

Δεν ήταν φιλί ανάμεσα σε δύο συναδέλφους και επί σκηνής. Δεν υπήρχε κανένας λόγος. Όλο μου το σώμα αντιστεκόταν και πάγωνε, με όλο μου το είναι έλεγα όχι. Ήταν πάνω στη σκηνή, δεν είχα διέξοδο.».

Και αμέσως μετά πρόσθεσε: «Πήγαινα στα παρασκήνια και έκλαιγα. Ο θυμός μου παραμένει με τους γύρω, με τραπέζια που υπήρχε ο παραγωγός και ο θεατρώνης και έβαζε το χέρι του και έπιανε… Μου έλεγαν είσαι τυχερή».