Ιωάννα Μαλέσκου: Η αινιγματική της ανάρτηση - «Μερικές φορές κάνω πως δε βλέπω, άλλες πως δεν ακούω»

Τι συνέβη με την καλλονή παρουσιάστρια;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ιωάννα Μαλέσκου: Η αινιγματική της ανάρτηση - «Μερικές φορές κάνω πως δε βλέπω, άλλες πως δεν ακούω»

Η Ιωάννα Μαλέσκου προχώρησε μια αρκετά αινιγματική ανάρτηση στο instagram κάνοντας τους διαδικτυακούς της φίλους να απορούν σε τι ακριβώς αναφέρεται.

Η καλλονή παρουσιάστρια του «Love It» είναι αρκετά ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σχεδόν καθημερινά δημοσιεύει φωτογραφίες και βίντεο από την δουλειά και τις βόλτες της.

Αυτή την φορά ωστόσο η Ιωάννα θέλησε να προχωρήσει σε μια πολύ αινιγματική ανάρτηση καθώς η ίδια έγραψε στην λεζάντα: «Μερικές φορές κάνω πως δε βλέπω, άλλες πως δεν ακούω. Επίσης με μεγάλη επιτυχία κάνω και πως δε νιώθω..». Η ίδια πριν λίγο καιρό αναφέρθηκε και στις καταγγελίες περί σεξουαλικής παρενόχλησης!

Ιωάννα Μαλέσκου αινιγματική της ανάρτηση

Ιωάννα Μαλέσκου: «Συζητάω με τον ΣΚΑΙ για την επόμενη σεζόν»

Η κάμερα του Ευτυχείτε βρήκε την Ιωάννα Μαλέσκου και η παρουσιάστρια απάντησε σε όλα όσα αφορούν την επικαιρότητα αλλά αποκάλυψε πως είναι σε συζητήσεις με τον σταθμό ΣΚΑΙ για την επόμενη σεζόν.

Η παρουσιάστρια αφού δήλωσε πως βλέπει φανατικά Survivor 4 και πιστεύει πως οι παίκτες είναι αληθινοί απλώς ξεδιπλώνουν τον χαρακτήρα του πιο έντονα στις δύσκολες συνθήκες που βιώνουν.

Όσον αφορά την συνεργασία της με τον ΣΚΑΙ, η Ιωάννα Μαλέσκου δήλωσε: «Συζητάω με ανθρώπους, ακούω ανθρώπους και δέχομαι πολύ ωραία επικοινωνία. Τώρα όταν θα έρθει η στιγμή να ανακοινώσω κάτι εύχομαι αυτό που θα ακούσω, να το ακούσω για καλό.» Ενώ μπορείτε να μάθετε και τι νούμερα κάνει η εκπομπή της Love it.