Άννα Βίσση: Έκανε το εμβόλιο του κορωνοϊού και έπεσαν να την "φάνε" για την ηλικία της

«Έφτασε η ηλικιακή ομάδα 70-75;»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Άννα Βίσση: Έκανε το εμβόλιο του κορωνοϊού και έπεσαν να την

Το εμβόλιο για τον κορωνοϊό έκανε χθες Σάββατο η Άννα Βίσση και θέλησε να μοιραστεί το γεγονός με τους διαδικτυακούς της φίλους, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η τραγουδίστρια, που ανήκει στην ηλικιακή ομάδα 60-64, έκανε το εμβόλιο της AstraZeneca και την στιγμή θέλησε να την απαθανατίσει.

«Vaccine day. Ευχαριστώ τα κορίτσια στο ΕΦΚΑ Ηρακλείου...που με «διασκέδασαν» όπως κι εγώ αυτές στο παρελθόν Ελπίζω τα «θέματά» μας να λήξουν κάποια στιγμή σύντομα και να ξαναχαρούμε την ανθρώπινη επαφή μας!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης της.

Το σχόλιο κάτω από τη φωτογραφία της Άννας Βίσση με αφορμή το εμβόλιο του κορωνοϊού

Φυσικά, οι διαδικτυακοί της φίλοι έσπευσαν να τη συγχαρούν, ωστόσο υπήρχαν και ειρωνικά σχόλια προς το πρόσωπο της, με την Άννα Βίσση όμως να μην το αφήνει να περάσει έτσι.

Συγκεκριμένα, μία ακόλουθός της έγραψε: «Α, έφτασε η ηλικιακή ομάδα 70-75;», με την τραγουδίστρια να απαντά: «Όχι, το 100-105, πώς και δεν ήσουν εκεί;».

Άννα Βίσση εμβόλιο κορωνοϊού

Άννα Βίσση: Μιλά για πρώτη φορά μετά την συνάντηση με την Δέσποινα Βανδή

Η Άννα Βίσση μετά την πρώτη τηλεοπτική συνάντηση με την Δέσποινα Βανδή στη σκηνή του J2US πρόκειται να μιλήσει για την εμπειρία της στο Καλύτερα Δε Γίνεται με την Ναταλία Γερμανού.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια θα βρεθεί μέσω skype στην τηλεοπτική εκπομπή και θα αποκαλύψει όσα θέλουμε να ξέρουμε για την επική συνάντηση της με την Δέσποινα Βανδή αλλά και για την διαδικτυακή συναυλία που έδωσε την Πρωτοχρονιά, ωστόσο εδώ μπορείτε να δείτε το πολυτελές σπίτι της τραγουδίστρια στην Εκάλη.

Την παρουσιάστρια και την τραγουδίστρια τις ενώνει μάλιστα εκτός από μια φιλία πολλών χρόνων και μια κουμπαρία. Την ανακοίνωση την έκανε o τηλεοπτικός σταθμός του Alpha με μια φωτογραφία.

αννα βισση