Άννα Βίσση: Έκανε το εμβόλιο του κορωνοϊού

Μας δείχνει καρέ καρέ την διαδικασία

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Άννα Βίσση: Έκανε το εμβόλιο του κορωνοϊού

Η Άννα Βίσση έκανε σήμερα το εμβόλιο για τον κορωνοϊό και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους το σημαντικό αυτό γεγονός!

Η δημοφιλής και καταξιωμένη τραγουδίστρια έκανε το εμβόλιο και πέρασε με την σειρά της το δικό της ηχηρό μήνυμα! Η Άννα μάλιστα φαίνεται να ευχαρίστησε με τον δικό της μοναδικό τρόπο τις νοσοκομές!

Η ίδια δημοσίευσε φωτογραφίες και βίντεο περιγράφοντας καρέ καρέ την διαδικασία του εμβολιασμού και έγραψε: «Vaccine day! Ευχαριστώ τα κορίτσια στο ΕΦΚΑ Ηρακλείου…που με «διασκέδασαν» όπως κι εγώ αυτές στο παρελθόν.

Ελπίζω τα «θέματα» μας να λήξουν κάποια στιγμή σύντομα και να ξανά χαρούμε την ανθρώπινη επαφή μας ! #vaccine #staysafe #communication #hugs #missyou». Δείτε εδώ στο μεταξύ και την χιουμοριστική φωτογραφία που δημοσίευσε με την Αννίτα Πάνια!

Άννα Βίσση έκανε το εμβόλιο του κορωνοϊού

Άννα Βίσση - Δέσποινα Βανδή: Κυκλοφόρησε επίσημα η πρώτη τους συνεργασία

Η πρώτη επίσημη συνεργασία της Άννας Βίσση και της Δέσποινας Βανδή μόλις κυκλοφόρησε και οι δύο τραγουδίστριες μας έδωσαν μια πρώτη γεύση για το τι πρόκειται να δούμε από εκείνες μελλοντικά.

Πάνε σχεδόν δύο μήνες από τότε που οι δύο δημοφιλείς και καταξιωμένες τραγουδίστριες εμφανίστηκαν μαζί στην σκηνή του J2US, μια στιγμή που αναμφίβολα χαρακτηρίζεται ως ιστορική.

Έκτοτε οι δύο γυναίκες έχουν εκφράσει πολλές φορές την αμοιβαία αγάπη τους, ιδίως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μάλιστα, η Άννα Βίσση και η Δέσποινα Βανδή ανακοίνωσαν την πρώτη τους συνεργασία, καθώς η συνάντηση τους ηχογραφήθηκε ως μία live "δισκογραφική" κυκλοφορία.

Με άλλα λόγια, το ηχητικό κομμάτι της συνάντησης των δύο σταρ είναι πλέον διαθέσιμο για τους χρήστες του Spotify ως Άννα Βίσση, Δέσποινα Βανδή Duets από την Panik Records.

Άννα Βίσση - Δέσποινα Βανδή η πρώτη τους κοινή συνεργασία