Οργισμένη η Κάρμεν Ρουγγέρη: «Είναι δυνατόν ο βιασμός ενός παιδιού να παραγράφεται σε 15 χρόνια;»

Ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής Έλα χαμογέλα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Οργισμένη η Κάρμεν Ρουγγέρη: «Είναι δυνατόν ο βιασμός ενός παιδιού να παραγράφεται σε 15 χρόνια;»

Η Κάρμεν Ρουγγέρη μίλησε στην εκπομπή Έλα χαμογέλα, με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις και το ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε για τον Δημήτρη Λιγνάδη δηλώνοντας την έντονη δυσαρέσκεια και οργή της για όσα κατηγορείται.

Η ταλαντούχα ηθοποιός ξέσπασε επίσης λέγοντας πως δεν είναι δυνατόν ο βιασμός ενός ανήλικου παιδιού να παραγράφεται στα 15 χρόνια.

Όσα δήλωσε οργισμένη η Κάρμεν Ρουγγέρη

«Όταν βιάζεται ενα παιδί, ο βιασμός αυτός το ακολουθεί σε όλη του τη ζωή. Του διαμορφώνει τον χαρακτήρα και τις περισσότερες φορές δεν το ξεπερνάει ποτέ» δήλωσε και συνέχισε «Είναι, λοιπόν, δυνατόν αυτό το έγκλημα να παραγράφεται σε 15 χρόνια; Δεν μπορώ να το καταλάβω. Θα έπρεπε να μην παραγράφεται ποτέ και θα πρέπει να αλλάξει ο νόμος κατά την γνώμη μου».

«Ως προς την περίπτωση αυτή, ελπίζω να είναι μεγάλη η τιμωρία αν αποδειχθεί ότι είναι ένοχος ο κατηγορούμενος και να πληρώσει γιατί για κάθε έγκλημα πρέπει να υπάρχει και τιμωρία» συμπλήρωσε.

Λίγα λόγια για την ταλαντούχα ηθοποιό, Κάρμεν Ρουγγέρη

Η Κάρμεν (Καρμέλα) Ρουγγέρη του Βίκτωρος (Καλλιθέα Αττικής 17 Ιουνίου 1944) είναι Ελληνίδα ηθοποιός, σκηνοθέτης, σεναριογράφος καθώς και συγγραφέας παιδικών βιβλίων.

Κάρμεν Ρουγγέρη βιογραφικό

Σπούδασε τραγούδι στο Ελληνικό Ωδείο, θέατρο στη Δραματική Σχολή Θεάτρου Τέχνης και όπερα στην Περούτζα. Το 1985 δημιούργησε το Θίασο "Ρακοσυλλέκτες", του οποίου ήταν σκηνοθέτις και σεναριογράφος. Μέχρι σήμερα έχει δώσει πολλές παραστάσεις στο Εθνικό Θέατρο. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται με το παιδικό θέατρο.

Από το 1995 έχει εκδώσει πάνω από 25 παιδικά βιβλία. Είναι παντρεμένη με τον βαρύτονο της Εθνικής Λυρικής Σκηνής Ανδρέα Κουλουμπή.